2777
2789

من یه کیست بزرگ دارم بعد دکتر بم گفت به شکمت فشار نیار حتی پله زیاد بالا پایین نکن 

من کاریم نمیکنم ولی نمیدونم چرا یه نمه درد میکنه گاهی .دیروز بابام اومد لوسترو از رو سقف برداره بعد گف بیا بگیرش گفتم من نمیتونم صبر کن مامانم بیاد داد بیداد کرد که بگیرش گفتم اخه من با این شکمم نمیتونم بگیرم ... بابام خبر نداشت که من اینطوریم دلم درد میکنه . بعد باباعه حالت بد دله و شکاک که داستان داره کلا خیلی ادم بددلیه ...دادوبیداد کرد که این شکمش مگه چیشده من خبر ندارم( همش فکر میکنه ما رابطه جنسی داریم با کسی پارانوئیده ) بعد مامانم بجای اینکه اصلشو بگه یا نهایتا این برداشتو کنن که من عادت ماهانه هستم لوستر به اون سنگینی نمیتونم بگیرم از دست کسی به جای اینکه پشت منو بگیره اومد منو دعوا کرد که خاک توسرت بلد نیستی حرف بزنی که مثلا چرا جای کلمه شکم نگفتم کمرم  .من نمیفهمم چه اشتباهی کردم ولی خیلی ناراحتم از این جریان ... مامانم کلا قبلا بهم گفته بود که هیچکاری برات نمیتونم در مقابل بابات بکنم  بمن هیچیت ربط نداره ولی فکر نمیکردم در این حد پشتمو خالی کنه ... خودمم لال شدم هیچی نگفتم  .خیلی اعصابم خرده  کل خونه هم باهام قهرن من چه کار کردم نمیفهمم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مامانت عاقله و طبق تجربه میدونه که با استفاده از کلمات صحیح میتونه جلوی اتفاقات بعدی رو بگیره 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید
مامانت عاقله و طبق تجربه میدونه که با استفاده از کلمات صحیح میتونه جلوی اتفاقات بعدی رو بگیره

اون لحظه حواسم نبود .فقط اون برخوردی که کرد بجای اینکه بیاد پشتم در بیاد منو دعوا کرد اونو مشکوک تر کرد بهم