2777
2789
عنوان

مهمون های ادایی بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2029 بازدید | 96 پست
بگو نیستیم نیاناونا ک بالاخره میخوان ناراحت شن بذار بشنیا اینکع اومدن اصلا توجه نکن غذای خودتو بذار ...

به من زنگ نمیزنن هروثت میخوان بیان ب شوهرم زنگ میزنن

امسال تصمیم دارم اصلا باهاشون حرف نزنم

ولی انقد عصبی میشم تا میان و میرن خدا میدونه

حاضرم از ۶۰ نفر پذیرایی کنم ولی از اینا نه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

شما کار خودتو بکن اهمیت نده نخورد هم نخورد به درک واکنش نشوت نده به غذا نخوردن شوناومدن ۹ بار کوثر ب ...

امتحان میکنم. دعایی نیس بخونم کلا نیان؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای چقدررررررررر سخته اینجوریحالا اگر یه مدل غذا بود خب اونو درست نمیکردی اما اینجوری که میگی کلا از ...

دقیقا اینا از همه چیز ایراد میگیرن

من خودم ابگوشت زیاد دوس ندارم ولی برم جایی درست کرده باشن نمیگم من نمیخورم میخورم شاید همون در توانش بوده

فقط،یک مدل درست کنخوردن نوش جاننخوردن به درررک آداب مهمونی بلد نیستن شمانباید حرصشو بخوری که

دلم میخواد نیان. بخدا چند ساله رنگ خونه هاشونو ندیدم نمیرم که نیان بازم در سال دو سه باری میان

دقیقا اینا از همه چیز ایراد میگیرنمن خودم ابگوشت زیاد دوس ندارم ولی برم جایی درست کرده باشن نمیگم من ...

منم همینجوری هستم

یادم نمیاد جایی رفته باشم و ایرادی از غذا گرفته باشم

خیلی زشته کارشون

حس میکنم کمبودی چیزی دارن که اینجوری رفتار میکنن

منم با نظر بقیه که میگن شما هرچی هرجوری که خودتون می‌خورید درست کن اگر نخوردن اصلا به روی خودت نیار

با خونسردی کامل بگو اگر میخاد بره برای خودش نیمرو درست کنه

مدل خودت درست کن محل هم نزار یا داری سالاد درست میکنی یه کمش را ساده بزار و مرغات را همه رو سرخ کن ا ...

دقیقا و اینکه برای یک غذا باشه میشه اوکی.هر غذایی رو یکشون یک ایراد میگیره بچه هاشونم یاد گرفتن ازشون

غذای خودت رو درست کن مهمون خرههههه صاحب خونستمگه بهشون رو دادی که دستور غذا میدن؟

تقصیر شوهرمه 

تقصیر شوهرمه

شوهرت اعتراضی کرد بخورش😂

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

ببین اونها مشکل درون خودشون هست و احتمال زیاد، تو زندگی هم دل زن و بچه شون رو خون کردند‌.همونطور که ...

زنگ میزنن شوهرمم؛ میگن ما ظهر میایم؛ اینم میگه قدمتون رو چشمام عزیز داداش بیاین خوشحال میشیم😒😒😒😏😏

خیلی کارشون زشته ان شاالله امسال نمیان  خونه ات  مادرشوهرم گوشتش بو زهم میداد هیچ کس هیچی نگفت بچه ام اومد دم گوشم گفت مامان نمیتونم بخورم میشه پلو خالی بخورم یعنی بچه میدونه سر سفره نباید بگه  غذا خوشمزه نیست اونوقت اینا یعنی ادم بزرگن  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
گور باباشببین خوب گفتی حرفاتو بزنبگو مثلا تو سالاد نخور فلانی ماست مثلا بخور یا نمیتونستم برای هرکدو ...

دقیقا.فقط میان منو حرص بدن.شوهرم که هر چند وقت میره دیدنشون ولی منو بچم‌ نمیریم اصلا.

من باشم کسی نیاد خونم نمیرم واقعا.

به شوهرت که انقدر جونش برای خواهراش میره و درک نمیکنه برای شما چقدر ناراحت کننده اس بگو بره کباب بخر ...

اصلا دلم نمیخواد براشون از بیرون بگیره با این هزینه ها

دلم میخواد کلا نیان اصلا😭

منوی یه رستوران رو بگیربده دستشون بگو سلاطین محترم از اینجا انتخاب کنید

😂😂😂 کاش میشد

بچه ک نیستن ادا بیان خودشون بچه دارو شوهردارن 

دوست ندارن غلط میکنن میان رستوران ک نرفتن

هرچی عشقت می‌کشه بزار جلوشون نخوردن و ادا اومدن تلخ رویی کن بگو من مسعول سلیقه غذایی شما نیستم اخم و تخم کن و جوابشونو ب تندی بده. بزار آدم بشن یا اینکه دیگه نیان 

اینکه شوهرتم ناراحت میشه ب جهنم 

قرار بود بیان ب شوهرت بگو خودش ادمشون کن مگرن خودم ادمشون میکنم بعداً ناراحت نشی نگی نگفتم