2777
2789
عنوان

مهمون های ادایی بیشعور

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 96 پست
پارسال ب بچه یکیشون گفتم عزیزم میری خونه کسی نگو من اینو نمیخورم اونو نمیخورم زشته.خواهر شوهرم بهش ب ...

گور باباش

ببین خوب گفتی حرفاتو بزن

بگو مثلا تو سالاد نخور فلانی ماست مثلا بخور یا نمیتونستم برای هرکدوم یه چی درست کنم 

تحفه ها انگار ملکه انگلیسن 

تو که نمیری خونشون اونام نیان

💞منیمالیست 💞

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کوفت و زهرمار بزار جلوشون مگه میان رستوران این دفه نیمرو درست کن بگو حال غذا درست کردن نداشتم والا ا ...

یبار سر زده اومدن ما خانوادگی مریض بودیم سوپ گذاشته بودم گف ما سوپ نمیخوریم داداش ی شونه تخم مرغ بخر اپز کنم

نرف ب شوهرش بگه بخر!! در صورتیکه سر زده اومدن ما هم مریض

یبار دیگه هم سر زده اومدن من دلمه برگ مو گذاشتم گفت شوهرم دلمه نمیخوره پاشد برا خودشون سیب زمینی سرخ کرد ولی هم سیب زمینی خوردن هم دلمه شوهرشم از همه بیشتر خورد دلمه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

شوهر خاک تو سرم جلوشون به من میتوپه یا بعد رفتن دعوا راه میندازه.یادمه یسال سر اینا تا دوماه با من س ...

از الان برو بگو بخاطر فلانیا میرم میخرم همه چی بخر و با اونا جوری رفتار کن دلت میخواد 

بعد مطمنی توخونه کلی چیز داری خخخخ

اصلا نگو به شوهرت چیزیو تو که میدونی هرچی بگی هوا اونا رو داره پس نگو کار خودتو کن حتی اونا میدونی فلان چیزو نمیخورن بگو ما اخه دوس داریم و ...

💞منیمالیست 💞

به شوهرت که انقدر جونش برای خواهراش میره و درک نمیکنه برای شما چقدر ناراحت کننده اس بگو بره کباب بخره و خودت یه برنج بزار و بگو سلیقه شمارو نمیدونم و خودت رو راحت کن،اینجوری شوهرت هم ادب میشه،ببخش انقدر تند نوشتم واقعا ناراحتت شدم.

وا مگه اومدن رستوران ؟😕

امسال باید همین جمله رو بگم هر چی شد شد

دیگه تحمل ندارم واقعا

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اینجوری شوهرت ب خرج میفته یه حرکتی میزنه بلخره

ن اصلا براش مهم نیس عمر و جونش خواهراشن 

حرص چی رو میخوری ؟؟؟هرچی دوست داری درست کن بزار تو سفره می‌خوان بخورند میخوان نخورند...تو مسول نیستی ...

حرص میخورم دلم میخواد ی چیزی بگم نگن خره نگن نمیفهمه

بزنگ‌مادرشون بیاد بگو بیا به سلیقه دخترات تدارک ببینیم که بخورن

قهرن با هم

یبار سر زده اومدن ما خانوادگی مریض بودیم سوپ گذاشته بودم گف ما سوپ نمیخوریم داداش ی شونه تخم مرغ بخر ...

بابا اینارا ی دعوا را بنداز دیگه نیان 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
چرا شما نمیرید عیدا مسافرت تا خیالت راحت باشه

هر سالی که رفتیم منتظر شدن از سفر برگشتیم اومدن عید دیدنی