2777
2789

سلام میشه لطفاً راهنمایی کنید بچه سه ساله درکش باید چطور باشه،من پسرم سه سالشه کامل حرف نمیزنه تازه شروع کرد کلمه گفتن،میشه بگید درکش چطور باید باشه؟

شما رو بشناسه

به محیط توجه داشته باشه

صداش میزدین به سمتتون برگرده 

و معنارو بدونه ..

خدایا شکرت🤍                                   بلند شو نور چشمام🤎                     دلم خیلی برات تنگ شده ، دلم تنگِ چشاته . عشق دلم . نفسم . امروز چشمای یه نفر ، منو یاد مظلومیت چشمات انداخت و بار دیگه یادم اومد که ندارمت و قرار نیست دیگه هیچوقت داشته باشمت...قرار نیست بغلت کنم و ببوسمت ..قرار نیست دستتو بگیرم و قدم بزنیم..دیگه هیچوقت قرار نیست موهای فرفریتو دم اسبی ببندم..دستتو بیاری و برات لاک بزنم... تو قلبم بودی . با رفتنت بخش بزرگی از قلبم از بین رفت . قربون چشمات بشم کوچولوی من.. چه کابوس بزرگیه😔 ..کاش بودی...رفتی که برای همیشه تو یادها یه کوچولوی ۳ سال و نیمه باقی بمونی..اخ عزیزم😭

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اگه بچت هنوز حرفی نمیزنه توقع خیلی زیادی ازش نمیشه داشت عزیزم یواش یواش که کلمه هاش بیشتر شد و جمله بندی کرد اون موقع درکش هم بیشتر میشه الان چون نمیتونه خیلی صحبت کنه گاها حتی میریزه به هم و بداخلاقی میکنه 

پسر من از دوسالگی دیگه کلاماتش بیشتر شد الان که ۳ ماه گذشته تقریبا جمله بندی میکنه و درکش نسبت به حرفایی که بهش میزنم و محیط اطرافش خیلی بیشتر شده مثلا تا همین چند ماه پیش میبردمش تو کوچه دستشو به همه چی میزد الان بهش بگم نکن مامان کثیفه گوش میده مثل قبلا نیست هر بچه ای فرق میکنه 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

شما رو بشناسهبه محیط توجه داشته باشهصداش میزدین به سمتتون برگرده و معنارو بدونه ..

مثلا به من مامان نمیگه،اسممو صدا میزند به اسم میشناسه،الان بهش میگم اسم مامانت چیه جواب نمیده نگران شدم طبیعیه؟،پدرشم به اسم میگه کلا، صداش میزنم برمیگرده مگه موقعی که داره بازی یا تلویزیون میبینه از سر لجبازی،محیط هم توجه داره،،،

مثلا به من مامان نمیگه،اسممو صدا میزند به اسم میشناسه،الان بهش میگم اسم مامانت چیه جواب نمیده نگران ...

مشکلی نداره ، هنوز خیلی کوچولوعه

بنظرم عالیه

خدایا شکرت🤍                                   بلند شو نور چشمام🤎                     دلم خیلی برات تنگ شده ، دلم تنگِ چشاته . عشق دلم . نفسم . امروز چشمای یه نفر ، منو یاد مظلومیت چشمات انداخت و بار دیگه یادم اومد که ندارمت و قرار نیست دیگه هیچوقت داشته باشمت...قرار نیست بغلت کنم و ببوسمت ..قرار نیست دستتو بگیرم و قدم بزنیم..دیگه هیچوقت قرار نیست موهای فرفریتو دم اسبی ببندم..دستتو بیاری و برات لاک بزنم... تو قلبم بودی . با رفتنت بخش بزرگی از قلبم از بین رفت . قربون چشمات بشم کوچولوی من.. چه کابوس بزرگیه😔 ..کاش بودی...رفتی که برای همیشه تو یادها یه کوچولوی ۳ سال و نیمه باقی بمونی..اخ عزیزم😭

بیشتر ببینید
خب اگه بچت هنوز حرفی نمیزنه توقع خیلی زیادی ازش نمیشه داشت عزیزم یواش یواش که کلمه هاش بیشتر شد و جم ...

درسته،یعنی هرچی بیشتر صحبت کنن درکشون هم بیشتر میشه درسته؟ مثلا پسرم منو پدرشو به اسم صدا میزنه،مامان بابا نمیگه، الان گفتم اسم بابات چیه جواب نداد

خب اگه بچت هنوز حرفی نمیزنه توقع خیلی زیادی ازش نمیشه داشت عزیزم یواش یواش که کلمه هاش بیشتر شد و جم ...

ببخشید زیاد سوال میپرسم، پسرتون اولین کلماتی که گفت بعدش چقدر طول کشید جمله بندی کنه،اولین باری که کلمه گفت بعد از اون منظورمه

مرسی عزیزدلم

خواهش میکنم مهربونم🤍

بیشتر ببینید

عزیزم لطفا بچه تون رو در اولین فرصت ببرید و از یک کاردرمانگر کودک بخواید ارزیابی کنه

طبق تاپیک هاتون مثل اینکه بچه ی شما بالای 3 سال و نزدیک 4 سال هست و این مهارت هایی که میگید براش کمه.

لطفا حتما ببرید و ارزیابی کنید

عزیزم لطفا بچه تون رو در اولین فرصت ببرید و از یک کاردرمانگر کودک بخواید ارزیابی کنهطبق تاپیک هاتون ...

کدوم مهارت ها؟ سه سالو نیمه س،دکتر هم بردم گفته مشکلی نداره،پسرم همه کلمات رو میگه،دستور پذیری داره،صداش میکنم میاد،خلاصه هرچی بخواد کلمه میگه چند وقتیه جمله کوتاه میگه یعنی نسبت به ماه های پیش پیشرفت داشته،بنظرتون چه مشکلی داره؟ من چون چند ماهی هست شروع کرد کلمه دقیق نمی‌دونم بچه اولمه ولی میگم مثلا بابات برات فلان چیزو میاره میفهمه

عزیزم لطفا بچه تون رو در اولین فرصت ببرید و از یک کاردرمانگر کودک بخواید ارزیابی کنهطبق تاپیک هاتون ...

بردمش گفتار درمان دکتر خوبی هم بود معرفی کردن به من،ارزیابی کرد باهاش بازی کرد گفت فقط بشدت لجبازه وگرنه مشکلی نداره،هرچی بهش می‌گفت انجام میداد