2777
2789
عنوان

میشه لطفاً بیاید اونایی که بچه سه ساله دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 50 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا به من مامان نمیگه،اسممو صدا میزند به اسم میشناسه،الان بهش میگم اسم مامانت چیه جواب نمیده نگران ...

دخترمنم همسرمو به اسم صدا میزنه ۴ سالشه،از ۳سالگیس تقریبا همین داستانه

دختر من دقیقا سه سالشه. کامل که نباید صحبت کنه، در حد جمله چند کلمه ای. واضح بودن کامل کلمات هم تا چهار سال وقت دارن. اینها رو توی چت باکس هوش مصنوعی نوشته بود.

ولی همه چیز رو متوجه میشن دیگه. بهش بگی برو فلان چیز رو بیار یا این کار رو بکن باید متوجه بشه. بهش بگی این کار بده، متوجه میشه.

الان با داستان تعریف کردن خیلی چیزها رو یاد می گیرن. 

البته دخترها به لحاظ رشدی از پسرها جلوترن.

دختر من دقیقا سه سالشه. کامل که نباید صحبت کنه، در حد جمله چند کلمه ای. واضح بودن کامل کلمات هم تا چ ...

مرسی عزیزم،اره دخترا کلا جلوتر هستن،پسر منم جمله های چند کلمه ای میگه،بهش میگم مثلا این کارو نکن بده می‌فهمه کامل،یا مثلا فلان چیزو بیار انجام میده،الانم سن لجبازیشه،منو پدرشو ب اسم صدا میزنه،من خودم وسواس فکری شدید دارم

دخترمنم همسرمو به اسم صدا میزنه ۴ سالشه،از ۳سالگیس تقریبا همین داستانه

اره پسر منم،امروز ظهر بهش گفتم اسم بابات چیه جواب نداد ولی شب باباش اومد ازش پرسید جواب داد،خیلی لجباز و شیطونه،سن لجبازیشه، پسر منم مارو ب اسم صدا میزنه

مرسی عزیزم،اره دخترا کلا جلوتر هستن،پسر منم جمله های چند کلمه ای میگه،بهش میگم مثلا این کارو نکن بده ...

خوبه دیگه عزیزم. والا دختر من گاهی مامان و بابام رو هم به اسم صدا می کنه. خواهرم رو که همیشه اسمش رو میگه. 

دکترها بیشتر روی فهم بچه تکیه دارن تا صحبت کردن. این که همه چیز رو می فهمه یعنی مشکلی نیست. 

من هم وسواس فکری شدید دارم و یه مدت هم به صحبت کردن دخترم گیر داده بودم. 

نگران نباش فقط فیلم انگلیسی نبینه و براش کتاب زیاد بخون. 

ان شاالله همیشه سلامت باشه

خوبه دیگه عزیزم. والا دختر من گاهی مامان و بابام رو هم به اسم صدا می کنه. خواهرم رو که همیشه اسمش رو ...

عزیزدلمی،اره حتما باهاش زیاد حرف میزنم،سلامت باشی قشنگم، خدا دختر گلتو واست نگه داره، سعی میکنم به وسواسم غلبه کنم اگر نشد باید برم دکتر چون خیلی اذیتم میکنه