2777
2789
عنوان

همه چیزهای خوب مال بقیه

52 بازدید | 4 پست

سلامتی، دانشگاه، پول، دوست، خانواده، پارتنر، همه‌ش مال باقی بنده‌هات

نخواستیم. سهم ما ازین دنیا حسرت خوردن برای ساده ترین چیزها حتی سلامتی!!! بود و بس ! 

یه مرگ آسون و بی‌درد به ما بده و ما و خودت رو راحت کن خدا ! 

اینکه دیگه زیاده خواهی نیست برای کسی که هرثانیه شونصد تا کهکشان می سازه 

مرگ موجودی مثل من کار جیک ثانیه ست 

این یک بار صدام رو بشنو عزیزم همین یک بار 

دمت گرم 

.

انقد حال روحیم داغونه که میتونم با این تاپیک گریه کنم

لطفا دیگه این حرفو نزن ، دیگه اسم مرگو نیار

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو فامیلای پدر شوهرم خانواده پدریش .هرکسی پولداره میتونه همچی بخواد نه عیب و عار و نه حریص نه حسود 

ولی کافیه خانواده ایی زیاد وضع مالی خوبی نداشته باشن کافیه دخترش بگه فلان چیزو دوست دارم پشتش میگن دلس حریصه حسود زیاده خواهه 

ولی خانواده های پولدارشون گشنه واقعی اما هیچکس نه بهشون میگه حریص نه حسود نه زیاده خواه 

کل فامیل اینور اونور از این فامیلای پدر پدرشوهرم متنفرن بخاطر افکار سمی و مریضشون که فکر میکنن هر کسی پولدار نیست حق نداره ارزو داشته باشه 

هر وقت مجبوریم عید بریم خونهاشون شوهرم میگه اماده شو بریم خونه پولدارای گشنه 😁😁

از قدیم گفتن از نخورده بگیر بده به خورده یوقت خورده واق واق نکنه 

نمونش اقازاده های گشنه که سیر نمیشن و بچه های اختلاسگرا