2777
2789
عنوان

پرواز ترکیه تا آلمان کسی میدونه چقدر طول میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 33 پست
عزیزم شما میخواین از ایران به ترکیه برین بعدش از ترکیه به آلمان ؟؟ یا اینکه خود ترکیه هستین؟

از ایران به استانبول وبعد آلمان منظورمه

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

از ایران به استانبول وبعد آلمان منظورمه

کلا اگر پرواز مستقیم باشه از تهران تا فرانکفورت ۵ ساعت و ۲۰ دقیقه

اگر پرواز با توقف باشه تو ترکیه باید ببینی چند ساعت توقف داره

الان پرواز مستقیم باز شده دوباره

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه نمیدونم کدوم ایرلاین ها منظورشونه

فرقی نمیکنه. تو این سایتا وقتی مبدا و مقصد رو میزنی ایرالاین های مختلف رو نشون میده. راحت میتونی مقایسه کنی. معمولا اختلافشون ۱۰ دقیقه یک ربع شاید باشه تو زمان پرواز‌. در کل میخوام بگم اونجا همه ایرلاین هارو نشون میده و ی چیزی دستت میاد

تهران مستقیم به آلمان نمیره ؟؟ من خواهرم پارسال از تهران مستقیم رفت آلمان

ایران ایر بود ک کل پروازهاش لغو شد 

الان دوباره لوفتهانزا پرواز مستقیم داره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
کلا اگر پرواز مستقیم باشه از تهران تا فرانکفورت ۵ ساعت و ۲۰ دقیقهاگر پرواز با توقف باشه تو ترکیه بای ...

پرواز مستقیم نیست ، غیر مستقیمن،  چند ماه پیش آبجیم هم غیر مستقیم رفت 

تو ترکیه هم ۱۰ ساعت توقف بود !  

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

پرواز مستقیم نیست ، غیر مستقیمن، چند ماه پیش آبجیم هم غیر مستقیم رفت تو ترکیه هم ۱۰ ساعت توقف بود !

خب متفاوته پروازها، ساعت توقفش هم متفاوته شما باید شماره پرواز و داشته باشی ک مطمئن بشی

الان ترکیش هست تو ترکیه ۳ ساعت توقف، باز ترکیش هست ۸ ساعت توقف 

امارات پرواز داره، پگاسوس داره و.....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
تهران مستقیم به آلمان نمیره ؟؟ من خواهرم پارسال از تهران مستقیم رفت آلمان

نه والا 

آبجی منم چند ماه پیش ، از فرودگاه تهران اول رفت ترکیه بعد ادامه ماجرا .... فکر کنم دوباره غیر مستقیم شده 

جون هرکی دیدم غیر مستقیم رفتن

نه والا آبجی منم چند ماه پیش ، از فرودگاه تهران اول رفت ترکیه بعد ادامه ماجرا .... فکر کنم دوباره غی ...

تازگی لوفتهانزا پرواز مستقیم گذاشته دوباره ولی خییییلی نسبت به ترکیش و... گرونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
تازگی لوفتهانزا پرواز مستقیم گذاشته دوباره ولی خییییلی نسبت به ترکیش و... گرونه

حله مرسی ☺

از این ۲۹۵ نفر دیگه کسی نمیدونه و نظری نداره ؟لطفا بگیدد

از این ۲۹۵ نفر دیگه کسی نمیدونه و نظری نداره ؟لطفا بگیدد

😐😐من ک جواب درست و دقیق بهت دادم

خودمم آلمانم و در رفت و آمد 🤔🤔

کل پرواز ۵ ساعت و ۲۰

از ترکیه تا فرانکفورت ۳ ساعت یا ۳ ساعت و نیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیشتر ببینید
😐😐من ک جواب درست و دقیق بهت دادمخودمم آلمانم و در رفت و آمد 🤔🤔کل پرواز ۵ ساعت و ۲۰از ترکیه تا فر ...

میدونم گفتم از تجریه بقیه هم استفاده کنم 

سوتفاهم نشه برات ، بازم مچکرم