2777
2789

چند ساعت ؟ صرف نظر از تاخیر تو فرودگاه 

منظورم  داخل هواپیماس

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

استانبول فرانکفورت ۲ ساعت ۴۰ تا ۲ ساعت و ۵۰

استانبول به مونیخ ۲ ساعت ۱۵ 

مبدا و مقصد رو بگی دقیقا بهت میگم.حتی اگه کسیو داری که امروز پرواز داشته بهت میگم کجاست پروازش

Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ما زنگ میزدن حدودا تا هامبورگ ۳.۱۵ تا ۳.۴۵ دقیقه بود

کی زنگ میزنه ؟متوجه نشدم 

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

استانبول فرانکفورت ۲ ساعت ۴۰ تا ۲ ساعت و ۵۰استانبول به مونیخ ۲ ساعت ۱۵ مبدا و مقصد رو بگی دقیقا بهت ...

مچکرم ☺

کی زنگ میزنه ؟متوجه نشدم

دوستاتی که رفت آمد دارن 

توی واتس اپ درارتباط بودم معمولا از استامبول تا هامبورگ ۳.۱۵ دقیقه تا ۳.۴۵ دقیقه توی راه بودن

جدید نبود ////قدیمی هستم🙂                                          
تو این سایتای خرید بلیط انلاین همه رو دقیق میزنه. اونجا چک کن

اخه نمیدونم کدوم ایرلاین ها منظورشونه

دوستاتی که رفت آمد دارن توی واتس اپ درارتباط بودم معمولا از استامبول تا هامبورگ ۳.۱۵ دقیقه تا ۳.۴۵ د ...

اها ممنون 

اسم کاربریت باحاله 😂