2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت بشم انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه شمام برای من دعا کن❤️

سلام عزیزم در چه حالی چخبر 

قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با مامان باباهاشون مقایسه کن..💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم🙏و۱۴۰۳/۱۰/۲ جنسیت نی نیمون معلوم شد👶۲۸/۱/۱۴۰۴بدنیااومدنت 💗🩵💙مبارک زندگیم

بیشتر ببینید
سلام عزیزم در چه حالی چخبر

سلام گلم فعلا ک منتظرم تعطیلات تموم بشه دکتر کفته پنج شنبه برات سونو مینویسم ده روز دیگ انجام بدع 

خیلی استرس دارم😔

خداکنه قلبش تشکیل بشه نفس راحت بکشم 

عزیزم بنظرت زود بوده ک کیسته زرده تشکیل نشده بوده ؟؟؟

عزیزم ی سوال دیگه ام دارم من شکمم نبض میزنه امروز یبار عصری نبض زد کنار نافم سمت چپ و بیارم الان که ...

نبض میزنه دیگه عزیزم 

خونرسانی به جنین بیشترکه میشه احساس نبض توی انگشت دستا احساس میکنی😍

قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با مامان باباهاشون مقایسه کن..💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙۱۴۰۳/۶/۲۴  بعداز سالهاانتظار بی بیچکم دوخطه پررنگ شد 😍💗خدایا شکرت 🙏۱۴۰۳/۹/۳ بستری شدم برای سرکلاژ و هفتم مرخص شدم🙏و۱۴۰۳/۱۰/۲ جنسیت نی نیمون معلوم شد👶۲۸/۱/۱۴۰۴بدنیااومدنت 💗🩵💙مبارک زندگیم

بیشتر ببینید
مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭

الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏

بیشتر ببینید
مبارکه عزیزکم.دعام میکنی منم این ماه مامان شم😔😔کلی گریه کردم 😭

الهیییی امین 🙏🙏🙏🙏🙏

بیشتر ببینید
انشالله هرچی از خدا میخوای همون بشه انشالله خدا بچه سالم و صالح بهتون بدع

قربونت برم الهی ک خدا نی نی تو بزات نگه داره .انشالله یه حق فاطمه زهرا نی نی بعد ۹ماه سالم بیادبغلت