2777
2789
عنوان

خانمایی ک حاضر جوابن

91 بازدید | 12 پست

من تو اقدامم برا بچه دوم و یک ساله باردار نشدم تحت نظر دکتر.

الان هرجا میرم همه میگن وای بچه اولت داره ۱۰ساله میشه اختلاف سنی زیاد میشه نمیخوای بیاری؟؟

میمونم چی بگم؟ بگه اره خوب ممکنه حالا حالاها نشه. بگم نمیخوایم فعلا ممکنه ماه بعد حامله باشم. بگم هرچی خدا بخوادم یعنی اینکه خوب خدا نخواسته تا الان.

هنگ میکنم چی بگم. چی باید بگم در جواب؟

بگو چرا تو فکرشیم 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
بیشتر ببینید

بگو نگران نباشید هروقت خواستیم بیاریم حتما خبرتون میکنیم

وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینجور مواقع بار رو از روی دوش خودتون وردارید

بگید فعلا همسرم موافق نیست

توپ رو تو زمین همسرتون بندازین

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞
اینجور مواقع بار رو از روی دوش خودتون ورداریدبگید فعلا همسرم موافق نیستتوپ رو تو زمین همسرتون بندازی ...

اره همینو میگم. میگم ب من بود ۵ سال پیش اورده بودم. فلانی نمیخواد

من باشم میگم گهخوریش به کسی نیومده

شما مودبانشو بگو

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
اخه ادم های مهربون و صمیمی هستن.‌نمتونم بد هم جواب بدم

بگو فک میکنم یچیزیه که باید ما دونفر راجبش تصمیم بگیریم

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید