دیشب خواب دیدم داخل یک محیطی هستم که یه عالمه ادم اونجاست ناگهان زمین لرزید و زیر پای هر ادم فرو میریخت داخل این گودالها بی انتها بود و تاریک و اتیش شعله میکشید و ادما میوفتادن داخلش.همینطور که هر ثانیه این گودالها زیر پای ادما فرو میریخت دیدم به سمت من در حرکته همون لحظه رو سینه افتاده بودم سریعا به ذهنم رسید با خاک تیمم کنم به محضی که تیمم کردم زمین زیر پای من فرو نریخت بشدت نگ ان مادرم بودم یهو صحنه عوض شد دیدم صدای مادرم میاد انگار مثل کسی که داره با تلفن صحبت میکنه به مامانم گفتم مامان خوبی گفت اره -چون مادرم دائم وضو داره سالم بود و گودال زیر پاش خالی نشده بود منم تیمم کردم زنده موندم
.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...
اره واقعامنو راهنمایی کرد ان شالله برای بقیه ی دوستانم راه هدایتی باشه
آمین
.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...
خداروشکر برای منم دعا کنید بتونم این راهو که از امروز تصمیم گرفتم ادامه بدم فقط برام سخته گاهی تو مسافرت یا خرید با ارایش ملایمم و کرم پودر دارم خب سخته وضو باطل بشه باز باید اینارو شست گاهی وقت نیست گاهی سخته ---- چیکار کنم