2777
2789
عنوان

شما هم همسرتون خوراکی تونو میخوره

475 بازدید | 46 پست

من چایی ریختم قبلش گفتم بریزم گفت نه خوردم نمیخام

رفتم ی دقه اون ور دیدم خوردتش

سر هر غذایی میگه نمیخام سیرم واینا تا لقمه دستم ببینه میگه منم میخام قبلش مثلا شام خورده ها گشنگی ندادم

همه شون اینجوری ان؟در این حد شکمو

حس میکنم اون حاملس نه من

انقدم هوس میکنه چیزای مختلف منم ب شکمش خیلی میرسم

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر من کم مونده منم بخوره 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اهل خریدنه خوردنش نیست همه رو باز میکنه دوتا دونه میخوره دیگه نمیخوره 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اه شوهر منم همینه دیگه یاد گرفتم بگه نمیخورم بلزم براش میارم 

عاشق که شدید کم نگذارید گول این حرف ها رانخورید که زیاد باشی زیادی میشوی، نه اگر واقعا برای هم باشید دنیا زیر و روهم بشود برای همید💕بی نهایت عاشق باشید چون بعد از مرگ به جز پول و دارایی عشقی که در قلبتان بود و ابرازش نکردید هم بی ارزش میشود💕میان اینهمه عشق های نصفه نیمه کامل باشید❤مامان دوتا دختر خوشگل و مهربون 

بیشتر ببینید
🤣🤣وای چ بانمک ن شوهرم همچین کاری اصلا نمیکنه حتی اگر گشنش باشه

شکمش با من یکیه هرچی میخورم میخاد حتی اگ سیر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن برا من میگه برا منم بیار یا بیا باهم بخوریم

ولی وقتی خوابیم میره خوراکی بچه هارو میخوره

میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****          بیخودی گردن من ننداز ک تو ذاتت خراب بود از اولشم حست یه حس کاذب برام بود از سر شب تا دم صب فقط ی پایه برا دود انقده بد ک عادی و سرد میشدی دائم برام زود              +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
مگه بچه ای خب دو تا لقمه درست کن اصلا سه تا درست کن

شام خورده  نیم ساعت من باردارم دیر میخورم وقتی میپرسم چرا میگه نمیخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40