2777
2789

اولین کاری که نباید بکنید...
هدف رو روی کاغذ برای خودتون ننویسید. و از اون مهم تر اون هدف رو به بقیه اعلام نکنید. نرید توی یک گروه بگید من می خوام ده کیلو کم کنم.
یا من می خوام برای کنکور بخونم و پرستار بشم.
با این کار فقط فشار گنده روی خودتون می گذارید و کمکی هم نمی کنه. 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه عکس پست کردم الان باید بیاد. ولی موضوع اینه که انگیزه ما متغییر هست. یه وقتایی انگیزه بالا داریم و بعضی وقت ها انگیزه امون خیلی کمه. و مثل موج هست. موج انگیزه می یاد و میره. 

کلا انگیزه ی همه آدما اینجوریه که توی دوره هایی زیاد می شه و بعد توی دوره هایی کم می شه. هم اینطوری هستند. و اینجوری نیست که همیشه بشه انگیزه رو زیاد کرد. پس اول از همه باید قبول کنیم که ما اینجوری هستیم. 

پایین ترین نقاط انگیزه دایره های آبی هستند. ما باید با رفتاری شروع کنیم توی نقاط آبی بتونیم انجام بدیم. مثلا من امروز انگیزه خیلی زیاده می گم. از این به بعد روزی یک ساعت پیاده روی می کنم. و می رم بیرون و حتی دو ساعت راه می رم. ولی روزهای دیگه این یک ساعت برام یک عمر به نظر میاد. 

کامل شد لایک لطفا 

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍
بیشتر ببینید

اول باید یه ساختار درست کنیم. اگر انگیزه امون کم هست این کارو می کنیم.
اول می گم من روزی ده دقیقه راه می رم. یک هفته تا ده دقیقه همین ده دقیقه رو می رم .
بعد از یک هفته این ده دقیقه رو می کنیم یک ربع.

باید احساس موفقیت بهمون دست بده. اجساس کنیم من یک کاری رو گفتم می کنم و کردم. 

بعد همین جور که می ری جلو اونو کم کم زیاد کن. ولی احساس خوب موفقیت خیلی لازم هست. پس خیلی مهم هست که اون پایین ترین حد رو شرط بگذاری که بتونی هر روز انجام بدی. و اونو کم کم زیاد کنی. 

حالا یه روزهایی هست که یکهو انگیزه ات زیاد می شه. می خواهی اون روز کوه ها رو جا به جا کنی. خیلی انرژی داری. اون روزها چه کار کنی؟ اون روزها بهتره کاری بکنی که کار برای روزهای دیگه ات راحت بشه. مثلا یک کفش خوب برای راه رفتن بخری. زنگ بزنی به دوستت که بعضی روزها همراه داشته باشی. 

یا اگر می خواهی بیشتر سبزیجات بخوری یه عالمه سبزیجات بخری و بشوری و بگذاری یخچال.
یا اگر می خواهی برای کنکور بخونی و مبایلت همش حواست رو پرت می کنه وقت بگذاری و یه سری اپلیکیشن ها رو پاک کنی یا تصمیم بگیری ناتیفیکیشن ها رو خاموش کنی.

در این روزها یک کار خیلی گنده در جهت زیاد انجام دادن اون کار نکن. یکهو خودتو با درس خوندن خفه نکن. یکهو 20 کیلومتر راه نرو. اینا در طولانی مدت کمک نمی کنه.