2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

1218 بازدید | 34 پست

پیرو تاپیک قبلیم و رفتارم باهاش باز زنگ زد گفت چیشده نگرانتونم میخوام بیام یه سر ببینمتون گفتم نه خودمون میایم این حرفا باز اصرار کرد گفتم ی چند دیقه دیگه زنگ میزنم گوشیم زنگ میخوره

چی بگم بهش 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید

اگه میتونی با آرایش بپوشونی صورتتو که چیزی نگو 

عذر خواهی هم بکن ازش 

برین پیشش یا بزار اونا بیاین 

تاپیک قبلی تو هم خوندم 

اشتباه از تو بوده 

اگه برعکس بود چی تو خوشت میومد 

ی خانمی با شوهرت صمیمی رفتار کنه و شوخی جنسی کنه 

تو باید میگفتی چشم از این ب بد رعایت میکنم 

و با هیچ اقایی هم صمیمی نشو 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه میتونی با آرایش بپوشونی صورتتو که چیزی نگو عذر خواهی هم بکن ازش برین پیشش یا بزار اونا بیاین تاپ ...

چشم خون افتاده انقد گریه کردم کلا قرمزم

اینمونم شکسته خونه بهم ریختس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
راستش رو

سکته میکنه بیچاره

بیشتر ببینید
الانشم نگرانه و در حال سکته کردن

بفهمه انقد دعوامون شدید بوده واقعا سکته میکنه 

بیشتر ببینید
سکته میکنه بیچاره

برا چشمت بهونه جور کن مریضی چشمی هس خب 

صورتتم آرایش کن 

پاشین برین خونشون کادویی چیزی هم بخر 

دیگ هم تندی نکن باهاش 

عذر خواهی هم بکن ازش 

بنظر من از شوهرتم همون لحظه باید عذر خواهی میکردی 

و میگفتی دیگ اجازه نمیدم همچین شوخی کنه و با هیچ اقایی صمیمی نمیشم چون تو اولویت منی 

برا چشمت بهونه جور کن مریضی چشمی هس خب صورتتم آرایش کن پاشین برین خونشون کادویی چیزی هم بخر دیگ هم ت ...

همش به شوهرم توضیح دادم اون همش تکرار کرد تا اینجوری شد

باشه زنگ میزنم الان

بیشتر ببینید
همش به شوهرم توضیح دادم اون همش تکرار کرد تا اینجوری شدباشه زنگ میزنم الان

خب پس اونم مقصر بوده 

زیادی بهش برخورده و حساس بوده روت 

فعلا چون کتکت زده سر سنگین باش باهاش 

تا دیگ تو هیچ شرایطی روت دست بلند نکنه 

بزار با کادو و عذرخواهی بیاد

خب پس اونم مقصر بوده زیادی بهش برخورده و حساس بوده روت فعلا چون کتکت زده سر سنگین باش باهاش تا دیگ ت ...

صب رفت گل خرید واسم معذرت خواهیم کرد

اخه بدبخت اونقد نزد من خیلی زدمش.

مادرشوهرمو گفتم خودمون بعد افطار میایم

بیشتر ببینید
صب رفت گل خرید واسم معذرت خواهیم کرداخه بدبخت اونقد نزد من خیلی زدمش.مادرشوهرمو گفتم خودمون بعد افطا ...

توعم زدی وااای دختر مردم از خنده 

پس دیگ با اقایی صمیمی نشو مهم شوهرته و آرامشت

توعم زدی وااای دختر مردم از خنده پس دیگ با اقایی صمیمی نشو مهم شوهرته و آرامشت

بدبختو انقد چنگ زدم گردن و بازوش انگار ذغاله

عصبیم کرد یهو😂😂صب میگه نیلی باید داور بیاریم حق من ناحق شده

بیشتر ببینید