پیرو تاپیک قبلیم و رفتارم باهاش باز زنگ زد گفت چیشده نگرانتونم میخوام بیام یه سر ببینمتون گفتم نه خودمون میایم این حرفا باز اصرار کرد گفتم ی چند دیقه دیگه زنگ میزنم گوشیم زنگ میخوره
چی بگم بهش
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚
خب اون بزنه تو نگا کنی که نمبشه هر چی دم دستت باشه پرت کن تو صورتش😂😂
اون یواش میزنه من مث وحشیا😂
اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ، که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️. از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
تاپیک اون که گفتی تورو نگرفتن بنده 20 سالمه و همسن شمام اهل پخت و پز و اهل مادر شوهر داری و هزار تا ...
منم کلفت نیستم
شاغلم دانشجو ام نصف کارای خونم رو دوش همسرمه یا گاها خدمتکار
مادرشوهرمم بهش فش بدم باز نازمو میکشه چون با چشم باز انتخاب کردم
وسیله ام نیستم که انتخابم کنن اما جاییم نمیگم هرکی رل میزنه باید درمان شه خانم درمانگر😐😂