2777
2789
عنوان

خون دیدم روزم باطله ❓🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 33 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پریود شدی؟بله باطله بخور

فکر کنم دارم میشم سیکلم ۲۵ روزه است الان روز ۲۱ ام

سه نفر محكوم به اعدام با گیوتین شدند؛ یک کشیش، یک وکیل دادگستری و یک فیزیکدان در هنگام اعدام؛ کشیش پیش قدم شد ، سرش را زیر گیوتین گذاشتند و از او سؤال شد: حرف آخرت چیست؟گفت : خدا ... خدا...خدا...او مرا نجات خواهد داد،وقتی تیغ گیوتین را پایین آوردند ، نزدیک گردن او متوقف شد.مردم تعجب کردند؛ و فریاد زدند: آزادش کنید!خدا حرفش را زده! و به این ترتیب نجات یافت نوبت به وکیل دادگستری رسید؛از او سؤال شد: آخرین حرفی که می خواهی بگویی چیست؟گفت : من مثل کشیش خدا را نمی شناسم اما درباره عدالت‌ میدانم عدالت...عدالت...عدالت...گیوتین پایین رفت ،اما نزدیک گردنش ایستاد.مردم متعجب، گفتند :آزادش کنید، عدالت حرف خودش را زده! وکیل هم آزاد شدآخر کار نوبت به فیزیکدان رسید؛سؤال شد: آخرین حرفت را بزن گفت: من نه کشیشم که خدا را بشناسم، و نه وکیلم که عدالت را بدانم اما می دانم که روی طناب گیوتین گره ای است که مانع پایین آمدن تیغه می شودبا نگاه به طناب دریافتند و گره را باز کردند،تیغ بر گردن فیزیکدان فرود آمده و سر او را از تن جدا کردچه فرجام تلخی دارند آنان که واقعیت را میگویند و به «گره ها» اشاره مى كنند

بیشتر ببینید
دیدی چه ربطی داره نخوردی ک

@niniyar    

ایشون تو تاپیک های خانمها نظرات زشت میدن اون روز تگ کردم کاربریش رو زنونه کرد دوباره برگشت ....

یک پسر بچه ۱۵ ساله ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زنگ بزن بپرس از سوالات شرعیاینو نمیدونم راستشولی منم یه روز قبل موعد لکه دیدم دیگه فهمیدم دارم پریود ...

باشه مرسی عزیزم 

سه نفر محكوم به اعدام با گیوتین شدند؛ یک کشیش، یک وکیل دادگستری و یک فیزیکدان در هنگام اعدام؛ کشیش پیش قدم شد ، سرش را زیر گیوتین گذاشتند و از او سؤال شد: حرف آخرت چیست؟گفت : خدا ... خدا...خدا...او مرا نجات خواهد داد،وقتی تیغ گیوتین را پایین آوردند ، نزدیک گردن او متوقف شد.مردم تعجب کردند؛ و فریاد زدند: آزادش کنید!خدا حرفش را زده! و به این ترتیب نجات یافت نوبت به وکیل دادگستری رسید؛از او سؤال شد: آخرین حرفی که می خواهی بگویی چیست؟گفت : من مثل کشیش خدا را نمی شناسم اما درباره عدالت‌ میدانم عدالت...عدالت...عدالت...گیوتین پایین رفت ،اما نزدیک گردنش ایستاد.مردم متعجب، گفتند :آزادش کنید، عدالت حرف خودش را زده! وکیل هم آزاد شدآخر کار نوبت به فیزیکدان رسید؛سؤال شد: آخرین حرفت را بزن گفت: من نه کشیشم که خدا را بشناسم، و نه وکیلم که عدالت را بدانم اما می دانم که روی طناب گیوتین گره ای است که مانع پایین آمدن تیغه می شودبا نگاه به طناب دریافتند و گره را باز کردند،تیغ بر گردن فیزیکدان فرود آمده و سر او را از تن جدا کردچه فرجام تلخی دارند آنان که واقعیت را میگویند و به «گره ها» اشاره مى كنند

بیشتر ببینید
وای اسی‌ بیا بگو من روزه ام باطله ؟ برداشتم بعد اذان چیز میز خوردم بعد دیدم اذان گفته بوده 😐

سلام علیکم مرجع تقلید بنده اقای خامنه ایی هست

من صبح امروز بیدار شدم صحری را خوردم و بعد فهمیدم اذان گفته روزه من باطل است؟؟؟

سلام

طبق نظر آیت الله خامنه ای اگر بدون این که تحقیق کنید وقت اذان صبح چه موقع است سحری خوردید و بعد متوجه شدید که بعد از اذان چیزی خوردید این روز را باید از مبطلات روزه خودداری کرده و بعد از ماه مبارک قضای آن را هم بگیرید و کفاره روزه واجب نیست.

اگر سوال دیگ ای داری برنامه پاسخگو رو نصب کن

مخصوص سوالات دینیه

بعد میگن چرا به مردا میگید چرا تو سایتین

اون روز اومد چرت گفت نی نی یار رو تگ کردم کامنتش رو پاک کرد کاربریش رو زنونه کرد الانم همین کار رو کرد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون روز اومد چرت گفت نی نی یار رو تگ کردم کامنتش رو پاک کرد کاربریش رو زنونه کرد الانم همین کار رو ک ...

مریضه خب

«خدا برایم کافیست🤍»؛ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

اون روز اومد چرت گفت نی نی یار رو تگ کردم کامنتش رو پاک کرد کاربریش رو زنونه کرد الانم همین کار رو ک ...

تگش میکنی کامنتش رو پاک کرد

امیدوارم یک روزی نی نی یار ها وجدانشون بیدار بشه و تعلیق شدن رو به حالت قبلی برگردونن 🙂💔

وای اسی‌ بیا بگو من روزه ام باطله ؟ برداشتم بعد اذان چیز میز خوردم بعد دیدم اذان گفته بوده 😐

چک نکردی زمان اذان رو؟

همینجوری چک نکرده خورده باشی باید الان روزتو ادامه بدی بعدا هم قضاش رو بگیری

ولی اگه چک کرده بودی ولی یادت رفته یا اشتباهی خوردی عب نداره

تگش میکنی کامنتش رو پاک کرد

الان براش تاپیک زدم ببینم نی نی یار رسیدگی میکنه