2777
2789
مرغ و ماهی و گوشت و برنج و روغن و همهههه چی زیاددد تو یخچال داریمنامزدم بیچاره هروقت میاد خونمون دست ...

ببین خودتو بزن ب مریضی برو دکتر بعد وقتی برگشتی ب مادرت بگو دکتر گفته خیلییی کم خونییی وزنت نرمال نیست 

گفته حتماااا ناهار و صبحانه و شام زیااد بخور 

ینی مریض باشی هم نمیزاره بخوری؟؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همهه چی داریم کارت بابامو بردارم؟؟ بابام عیدی های ک نامزدم بم دادو ازم‌گرفته بهشون ندم‌ دیگ دعواس ب ...

دختر یعنی چی . 

بگیر محکم وایسا . عیدی هات نده قایم‌کن برو کارت حساب جدید باز کن بریز تو اون خبر نداشته باشند 

غذا هم بگیر خودت درست کن . هر چقدر جیغ داد توجه نکن هنذفری بزار . بگو از وسایل نامزدم درست میکنم . با تو کاری ندارم . محکم وایسا

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید
گلم اگرمیتونی چیزای مثل فلافل ناگتی چیزی درست کن بزارفریزروقتای که چیزی درست نکرده فوری دربیارسرخ کن ...

نامزد کردم عزیزم

نامزدم زیاد خوب نیست

ولی بخدا مجبورم

دیگ خستم کردن

بخدا حتی پولای ک نامزدم بم میده رو باید بدم ب خرج لباسم و بابامم ازم‌میگیرتش  پولامو میگ مگ چیه بت پس میدم بعد یکماه بهم پس میده اونم با گریه و جنگ و دعوا و التماس

حتی ی کارت بانکیم ندارم

اجازه رفتن سرکوچه‌ام ندارم

دسشویی ک‌میرم انقد جیغ میکشن فلانی فلانی کجا رفتی و ... حالم بد میشه

میگم نامزدم هرچی باشه باز میتونم تحمل کنم تا این خونه ک‌نمیزارن غذا بخورم

همهه چی داریم کارت بابامو بردارم؟؟ بابام عیدی های ک نامزدم بم دادو ازم‌گرفته بهشون ندم‌ دیگ دعواس ب ...

خب بیرون باهاش قرار بذار نفهمن چقدره و اصلا پول نگیر لباسو خوراکی بگیر یا اصلا همشو خوراکبی بگیر، خودتو لوس کن دگو هوس کردی مخصوصا وقتی پریودی یا بگو تا تو رو می بینم اشنهام باز میشه

اسی هرروز که نمیتونع جیغ و داد کنه مادرت 

اصلا بزار همسایه ها بیان 

میفهممت ولی حق باتو هس 

برو اشپز خونه هرچی میخوای بپز

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید
اره راستم میگی بی عرضم بخداچون ازش میترسم زیاد وقتی جیغ میکشخ کل همسایه ها میشنون کفر میگه دیگ جنگ و ...

نباید اهمیت بدی. یه بار برای همیشه تصمیم بگیر. بالای من یه عمر با همین کارها همه رو ساکت کرد. فقط من جنگیدم. الان دیگه ساکت شده و از من میترسه

دختر یعنی چی . بگیر محکم وایسا . عیدی هات نده قایم‌کن برو کارت حساب جدید باز کن بریز تو اون خبر نداش ...

بالا سرمو میگیرن ببینم چقد عیدی دارم

چقد پول دارم

لباس هم ک از پول نامزدم‌میخرم

فعلن عقد نیستیم

جهاز برام‌میخان بگیرن بخدا دوس ندارم ولی انقد منت میزارن همش‌میگم خدایا چیکار‌کنم ازدواج کنم ک باید جهاز بگیرن نکنم باید این وضع کوفیتو تحمل کنم 

خوبه باز مادر تو میزاره درست کنیبخدا نمیدونم چشه مثلن چادریه نماز و روزه ولی ی زره احترام و .. سرش ن ...

به چادر و نماز و روزه نیست مثلا که چی الان یه وعده غذا میده و بعدش غذا درست نمیکنه بابات واقعا موندم چرا چیزی نمیگه پاشو غذا درست کن داد زد ببخشیدها من خودم ۴۰ سالمه عزیزم یعنی الان شما دخترم محسوب میشین بگو ببند دهنت رو چه خبره به جای چادر و نماز یک کم عقلت و به کار بنداز میخاد چیکار کنه غذا رو بریزه دور  بی‌شعور حرصم گرفت هوووف 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یعنی این مادر خواب نداره بیرون نمیره دستشویی حموم نمیرههر وقت رفت برو سر یخچال خوراکی میوه بخوردرواق ...

ن اصلن جایی نمیره خیلی کم جایی میره

درواقع همش بالاسر ماست ببینم چیکار میکنیم

بالا سرمو میگیرن ببینم چقد عیدی دارمچقد پول دارملباس هم ک از پول نامزدم‌میخرمفعلن عقد نیستیمجهاز برا ...

بگو هیچی ندارم از نامزدان بیرون عیدی بگیر و بگو به حسابی که باز کردی بریزه .

اصلا توجه نکن 

خودتو سفت نمیکنی سفت باش محکم باش . درست من غذا منت هاشونم توجه نکن

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
بیشتر ببینید

برو خودت با سخاوت درست کن تا یاد بگیره خسیس بازی درنیاره

یا کلی ازشون پول بگیر از بیرون بخر

اگر بتوانم دلی را از شکستن بازدارم ‏بیهوده نزیسته‌ام.... ‏اگر بتوانم رنجی را بکاهم ‏یا دردی را مرهمی نهم ‏یا مرغکی رنجور را ‏به آشیانه بازگردانم ‏حاشا حاشا که بیهوده نزیسته‌ام...

نامزد کردم عزیزمنامزدم زیاد خوب نیستولی بخدا مجبورمدیگ خستم کردنبخدا حتی پولای ک نامزدم بم میده رو ب ...

هوو وف رسما روانی هستن خانوادت این سریی داد زدن بگو ببخشید یه ر....نذارید کجام رفتم بر.....به این زندگی که دارم آه تو دسشویی راه پله داره یا راه فرار خب ای بابا خانوادت نیاز دارن به روانپزشک واقعا مغزشون با چه چیزهایی که پر نشده 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

خب بیرون باهاش قرار بذار نفهمن چقدره و اصلا پول نگیر لباسو خوراکی بگیر یا اصلا همشو خوراکبی بگیر، خو ...

مثلن  فک کن برا عید نامزدم سرجمع باعیدی و .. ۱۵ تومن بهم داد

همشو مجبورم کرد لباس بگیرم، ک چیزی کم نداشته باشم

بقیشم دادم ب قسط ی کت ک قبلن برام خریده بود قبل از نامزدی😐هوفففف