2777
2789
عنوان

با پدر مادرتون چقدر رفیق هستید

119 بازدید | 20 پست

من که هر چی بهشون گفتم پشیمون شدم 

الان دیگه هیچیم رو نمیگن هر کاری تو تهران میکنم هر اشتباهی میکنم اصلا خبر ندارن 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

خیلیییی

مامانم مث رفیقمه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی

یآ رَبّ تَنهآ نَظَرَت بآشَد پآیآنِ رَنج هآیَم:)جانه دلم تو تنها دلیل روی این کره خاکی هستی که بشه فهمید عشق هنوزم وجود داره...؛)دردت به جونم همه جوره هواتو دارم و تا ابد پات وایمیستم🫂💍🌱🌸متعهد و بزودی به امید خدای مهربون،متاهل🧿🍓🤍🌱تا اینجا که خوندی،یه صلوات واسه من و دلیل زنده بودنم بفرست و برو عزیزدلم:)🦋🫂🤍

بیشتر ببینید

با مادرم رفیقم

پدرم سعی کرد از ما دوری کنه پررو نشیم.

رفیق بی کلک مادر

تبخال تناسلی،واژنیسموس،سندروم روده تحریک پذیر و یکبار شقاق رو به یاری خدا شکست دادم و در حال حاضر دارم با هموروئید میجنگم و میدونم خدا رحیم است و سلامتیم بدست میارم اما با نازایی نمیجنگم توانش رو ندارم شاید خدا نمیخواد. وزن سابق :۷۰کیلووزن فعلی ۵۶کیلو هدف:۵۱کیلو خدایا عوض اینکه صلاح دونستی مامان نشم بهم آرامش بده فقط آرامش

بیشتر ببینید

متاسفانه من هرچیزیو که از مادرم قایم کردم گندش دراومده و بدتر شده همه چیز😂

بنابراین باید باهاش رفیق باشم😂

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

با پدرم خیییلی رفیق بودم همش بازار کافه 

ولی توقعش از من خیلی بالااا رفت ینی کوچیکترین اتفاقی میفتاد ناراحت میشد و بهش بر میخورد یا انتظارات بالایی ازم داشت

‌‌‌شبیه نقطه ویرگولم؛خواستار پایان، محکوم به ادامه..!

هیچ صمیمیت و هیچ رفاقتی باهم نداریم اصلن با هم حرف نمیزنیم چند ساله الان

میشه یه یا مُعید برام بخونید هرکی خوند بگه براش صلوات بفرستم.                                                                         تا 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم                یه حس ششمی خسته                                                   KURD. " ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....

بیشتر ببینید
متاسفانه من هرچیزیو که از مادرم قایم کردم گندش دراومده و بدتر شده همه چیز😂بنابراین باید باهاش رفیق ...

نه من میگم بعدا تو دعوا بدجور میکوبه تو سرم 

من با هزینه کم ، خوشنویسی با خودکار و مداد آموزش میدم ، اگه تو هم دوست داری خودت یا فرزندت خوشخط بشید کافیه بهم درخواست دوستی بدی راهنماییت کنم 😚

با پدرم خیییلی رفیق بودم همش بازار کافه ولی توقعش از من خیلی بالااا رفت ینی کوچیکترین اتفاقی میفتاد ...

تایالات با بابام کافه نرفتم

هیچی صمیمی نیستیم  ولی تا حالا بهشون بی احترامی نکردم 

ولی با دخترم خیلی رفیقم امروز بغلش کردم گفتم دوستت دارم بی معرفت گفت منم خودم رو خیلی دوست دارم 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت

نه من میگم بعدا تو دعوا بدجور میکوبه تو سرم

ویژگی خوبی نیست ولی شما بازم بهش بگو.

بالاخره مشورت میده بهت و چشمت و باز تر میکنه

نوبهار حسن آید سوی باغ؟                                               بشکفد آن شاخه‌های تر؟ بلی. 💚🌱

خیلیییییییی

با مامانم بیشتر ولی با بابامم خوبم امروز گفت آماده شو ببرمت بیرون بگردیم 

هر چند غر غر زیاد داره ولی اوکیه😁

مامانم هر روز پیام میده دیگه ب جای جواب دادن زنگ میزنم کلی حرف میزنیم 

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️