2777
2789
عنوان

شعور کاربری از کاربرای نی نی سایت

248 بازدید | 24 پست

نیمه اول ۷ سالش کامل میشه اون نیمه دومه ک ۶ونیم میره مدرسه . نمیدونم چرا با این هنه توضیحاتم چرا متوجه نشدی و هنوزم رو حرفت پابرجا هستی😑😑😑 اوکی درسته 🖐

خدایا با اینهمه توضیح هنوزم متوجه نشدی ؟!!!😳😳😳�😂😂😂 تازه هنوزم اصرار داری ۱۲ کلاس درس خوندی ؟!!! حالا چرا فک کردی با سوادتر از تو کسی نیس ؟!!!!😑😑😑 ک هی اینو تکرار میکنی؟!!! واقعا راس میگن سواد عقل رو زیاد نمیکنه !!! انقد پافشاری و قبول نکردن واقعیت هم چیز درستی نیس ! حرفی نداره ۱۲ کلاس باسواد !!!! حرفای بعدیتم درستتتتتت🖐

عزیزانی که مثل ایشون هستید ملت هزار تا کار دارن درگیری دارن بدبختی دارن لطفا از کلمات مناسب تری استفاده کنید🙏🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️❤️

ای کاش زندگی جایی برای صبر و ترمیم داشت که یه بار دیگه بهت اجازه امتحان کردن میدادن در این صورت دنیا جای بهتری میشد

چیشده باز

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب حالا چ فرقی داره 6 سال 7 سال 8سال 

سر این بحث میکنن/؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

هنوز بحثم میکنید با ادما😅

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بیشتر ببینید

چیشده؟😵‍💫

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
آره درسته پسرای من نیمه دوم هستن همه ۶ و نیم رفتن مدرسه معمولا نیمه اولی ها ۷ سالشون کامل میشه

کی این گفته من هم۶.۵سال رفتم نیمه اولم 

ای کاش زندگی جایی برای صبر و ترمیم داشت که یه بار دیگه بهت اجازه امتحان کردن میدادن در این صورت دنیا جای بهتری میشد

دختر من شهریور ماه سال نود دنیا اومده و شهریور ماه سال ۹۶ یعنی بلافاصله بعد از اتمام ۶ سالگی رفته مد ...

خب شهریور نیمه اوله