2777
2789
عنوان

وای چقدر عید نوروز خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 780 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله که خوبه،نوروز عید باستانی ماست و تا وقتی که نسل ایرانی هست این آئین هم پابرجاست کوری چشم هرکی که نمیتونه شادی مردم رو ببینه

وطن یعنی نژاد آریایی،سرای مردمانی بس خدایی*وطن یعنی سرای مردم پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد پارس*وطن منشور آزادی کوروش،ز جان بگذشتگی های سیاوُش*وطن یعنی اوستا،فَروهَرها/شکوه و آیین اهورا*وطن یعنی سرای پاک زرتشت،به فرمانش بباید اهرِمن کشت*وطن یعنی چ آباد و چه ویران،همیشه جاودان باد نام ایران❤
بیشتر ببینید

اره خداروشکر ازدیشب بارون اومد تاصبح خوب شده هوا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بله که خوبه،نوروز عید باستانی ماست و تا وقتی که نسل ایرانی هست این آئین هم پابرجاست کوری چشم هرکی که ...

وای آره جشن طبیعت و جشن ایران چه نیاکان خوش سلیقه ای داشتیم کاش همیشه تو این مملکت جشن باشه 

تاپیکت حس خوبی بهم داد . 

چقدر خوبه طرز فکرت اینه . برا اخر تاپیکت با همین روحسه خوبت میتونی درستش کنی زندگیتو مطمعنم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....