2777
2789

بعد ۱ساعتونیم آنلاین شد گفت خوابم برد 

ساعت ۲ونیم بود

ساعت ۳ونیم گفت خیلی خوابم میاد منم گفتم برو بخواب شب خوش پیاممو سین زد یهو آف شد

ساعت ۴ونیم صب پیام داده بود دخترم بخدا خوابم برد ببخشید

سربازه اومده مرخصی ولی سزکارم ک نمیره بگم خسته س بخاطر همینه😐لطفا نگید خیانت میکنه چون مطمئنم چیزی زیر سرش نیست

الانم آنلاین شدم باهاش سرد رفتار کردم (دست خودم نیست هرکیم باشه ناراحت میشه حس کردم دروغ میگه خوابش نبرده بود نمیدونم چرا آف میشد بعد ۲ ساعت باز میومد)

گفتم میرم خونه مادربزرگم مهمون دارن فعلا اونم گفت فعلا نیم ساعت بعد پیم داد ک چرا اینجوری میکنی مهمونشون کیه 

منم بهش گفتم

گفت باش

من ۲۲ سالمه اون ۲۴

بنظرتون رفتار من اشتباه بود از دلش در بیارم یا حق با منه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجای اینکه حرف نزنی چص کنی به قولی

بهش بگو از فلان رفتارت ناراحت شدم بیا از دلم در بیار

تکرار نکن 

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚

بیشتر ببینید
بهش زیاد سخت نگیر بنده خدا به اندازه کافی تو خدمت اذیت میشه بزار تو تنها دلخوشی اون باشی

ن بابا چ خدمتی از‌پارسال نرفته ۴ ماه مونده بود سربازیش تموم بشه اومد مرخصی دیگه نرفت تو تاپیک اینجوری گفتم زیاد کشش‌ندادم

سخت نگیر منم اینطوری شدم ی روز 

هیچ زیبا نبودی من تورا زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم دلبر و نعنا کشیدم .از داوینچی عذر میخام که عکس تورا مثل مونالیزا کشیدم تو نمیدانستی اصلا شهرزاد قصه ها کیست من هزار و یک شب از موهای تو یلدا کشیدم دلخوش نیلوفری در گوشه ی مرداب بودی من تورا مهتاب گون تا اسمان بالا کشیدم ..چشم تو معمولی اما من میان شعر هایم زورقی با پلک پارو در دل دریا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی دلم که تار مویت را برابر با همه دنیا کشیدم .با چه رویی بعد از این نظامی بخوانم ؟! بس که مجنون بودم بیخود تورا لیلی کشیدم باورت شد تورا شاهزاده تو را قو کشیدم؟! بعد از این خوش باش با او میروم خاطراتت خاطرات اسوده باشد از خیالت پا کشیدم

بیشتر ببینید

خب خوابش برده دیگه خوابشم نبرده باشه دلش میخواسته آف بشه چیکارش داری آدم که هعی نمیتونه سرش تو گوشی باشه خانوادش بهش نمیگن چرا نمیخوابی یا چرا همش تو گوشی

در کل بحث سر یک چیز مسخرس