2777
2789

خانوادم میدونن شغل ایناشو اما من نگفتم که وضعش خوب نیست کلا هروقت میریم بیرون من خیلی دلم میخاد مثلا ی شالی ی کفشی چیزی بخرم اما همیشه میگه ندارم میگم مثلا اجیم فلان چیزو داره منم دوست دارم بهونه میاره میگه تو گم میکنی و اجیت وضعش خوبه درصورتی که خواهرمم شوهرش  وضع مالی متوسط رو ب پایینی داره. کلا بیرون بریم درحد ی شام فلان . دوستام دوست پسراشون میرن براشون لباس اینا میخرن بعد نامزد من هروقت گفتم فلان چیز میخام میگه خودت بخر خب! من ندارم فعلا دلم از این میسوزه هروقت رفتیم مسافرتی جایی من بهترین سوغاتی رو براش اوردم بهترین تولدو براش گرفتم از پول تو جیبی ک بابام میداد میزدم براش هدیه میخریدم .ولی اون همیشه ندارم ندارم ندارم. دوستش دارم خیلی وابستشم وگرنه بهم میزدم نامزدی رو خانوادم اگه بفهمن بهم میزنن😔😔😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم میاد تعریف میکنه میگه با دوست پسرم رفتیم بیرون کلی لباس اینا خرید برام کلا همه خرجش از دانشگاه از همه چیش با دوست پسرشه بعد من همه چیم با خودمه خیلی دلم میسوزه

اشتیاه نکن دختر تو برا این مرد الویت نیستی 

ببین من مردی میشناسم که نداره ولی در حد یه کش مو هم شده برا زنش سوغات میاره یا براش لباس میخره هر سری 

این مرد برا تو ارزش قائل نیست ولش کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

در واقع تو دوستش نداری فقط وابستشی.جونتو بردار فرار کن

ادم خوبیه من دوستش دارم همیشه هم میگه اگه داشته باشم خرجت میکنم میدونم دستش خالیه اما خب منم ی وقتایی دلم میخاد طرف یچیزایی برام بخره دلم خوش بشه