2777
2789
عنوان

خوابیدن خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 27 پست
خوب هر چی بیشتر به شوهرت بچسبی و برات اصلا رفتاراش مهم نباشه و هی بخندی و خوش باشی ،به نظرم بیشتر حر ...

جدا . چه جوری چه کارایی بکنم خواهرانه بهم بگو مثلا همیشه کنار شوهرم باشم . دیگه چی . بچه هم دارم شش سالع

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

منم‌موندم چاره ایی ندارم یکی دوشب تحمل کن

دقیقاً 😅 

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

خب اگه شب اونجا نمونی کجا میخوای بمونی گزینه ۲ چیه

گزینه دوم مذاکره 😅😅

اشتباه‌‌نکن‌♡دخترا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ظریفن☆نع‌ضعیف💙😏

😑من همیشه هتل میگیرم چون اینجوری باعث میشه حرمت ها حفظ بشه

خونه مامانم و خواهرامم هست . بعدش هم اینقدر میگه میگه میگه میگه که بیایین حتی میگم شام خونه برادرم دعوتیم انکار نمی‌فهمه بالشت بزارید اینجا استراحت کنید شام درست کردم باشید نرید بگید نمیاییم . حالا خودش هم تمام خانواده شوهرش و گذاشته کنار 

خونه مامانم و خواهرامم هست . بعدش هم اینقدر میگه میگه میگه میگه که بیایین حتی میگم شام خونه برادرم د ...

🦦من همیشه به نامزد میگم که راحت نیستم خب شما بگید که اونجا راحت نیستید بلاخره درک میکنه

🦦من همیشه به نامزد میگم که راحت نیستم خب شما بگید که اونجا راحت نیستید بلاخره درک میکنه

مادرش اینقدر میگه میگه میگه که نمیدونی بعد تا من میرم دستشویی شروع می‌کنه با شوهرم گلع کردن از این و اون .شوهرم و عصبی می‌کنه بعد باز با چایی آوردن محبت زبونی می‌کنه اصلا یک اوضاعی 

من زنگ زدم یکبار . اون همیشه به جاری هام زنگ میزنه بااینکه بهش همیشه بی احترامی میکنن ولی من که هواش ...

چقد ناراحت میشم با این حرفا

الکی بگم جاریام بی احترامی به مادرشوهرم نمیکنن

خودمم بی احترامی نمیکنم اصلا

اما تا من میرم مهم نیست براش حتی یک لیوان آب هم نمیذارن جلومون

دیروز من رفتم‌اصلا کار نداشتن تا اون هم عروسم اومد سریع رفت قنادی چای نون شیرین آورد گذاشت جلو🥹🥹

جدا . چه جوری چه کارایی بکنم خواهرانه بهم بگو مثلا همیشه کنار شوهرم باشم . دیگه چی . بچه هم دارم شش ...

مثلا اونجا میری به فکر همسرت باش ،براش چایی بیار یا چیزی که دوس داره بدون توجه به رفتار مادرش . حتی تونستی برای اونا هم بریز که شوهرت ببینه که تو خوبی و مادرش داره پشتت بد میگه و مقصره .یعنی در ظاهر با مامانش خوب باش و فقط زبون بریز .یا مثلا نگو نریم اونجا مامانت فلان میکنه ،رفتید اونجا بگو وای چقدر دوس دارم بریم فلان جا رو بگردیم یا حوصله دخترمون سر رفته تو خونه .به بهانه های مختلف برید بیرون و بگرید و فقط برای وقت کوتاهی برید خونه مادرش . 

هم خوش بگذرون و هم تو دلت شوهرت باش . 

هر چی هم میخوای بکنی با خوبی بگو تا برات انجام بده . مستقیم نگو .

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم