سلام به دوستان عزیزی که دارن تاپیک من رو میخونن،
امیدوارم بتونید بهترین تصمیم رو بگیرید،
هدف من از ایجاد این تاپیک آگاهی بخشی درباره رشته
دانشگاهی زبان و ادبیات انگلیسی هست،
قبل از اینکه در این رشته ثبت نام کنید و مشغول به
تحصیل بشید این رو بدونید که زبان و ادبیات انگلیسی مناسب اون دسته از افرادی هست که کم کم پنج برابر
دیگران مطالعه دارن، کسانی که رمان میخونن، داستان
کوتاه میخونن، شعر و نمایشنامه میخونن و به طور کلی
به ادبیاتِ نه تنها انگلستان بلکه ادبیات کل جهان علاقه
مند هستند و همونطور که گفتم مطالعات خیلی گسترده
ای در زمینه ادبیات دارند. ولی خیلی وقت ها علاوه بر
ادبیات باید به علومی مثل جامعه شناسی ، روانشناسی،
علوم سیاسی و حتی اقتصاد علاقه داشته باشید چون ادبیات میتونه تحت تاثیر اوضاع سیاست و اقتصاد یک جامعه شکل بگیره و به وجود بیاد.
مورد دیگه اینکه اگر وارد رشته زبان و ادبیات انگلیسی میشید چون به خود زبان انگلیسی علاقه و البته تسلط دارید، حتما بدونید که این اصلا اصلا دلیل خوبی برای ورود به این رشته نیست چون شما از ترم سوم به بعد دیگه باید با ادبیات سر و کله بزنید.
اگر زبان انگلیسی تون خوب نیست و میخواهید که داخل دانشگاه، زبان و ادبیات انگلیسی بخونید باید حتما کلاس زبان برید و خودتون هم حسابی درس بخونید تا سطح زبان انگلیسی شما حداقل به Intermediate برسه.
ترم اول و دوم داخل دانشگاه زبان جنرال میخونید و باید
کورس های مهارت هایی مثل مهارت شنیداری و گفتاری و نوشتاری و خواندن و درک مفاهیم و گرامر رو پاس کنید ولی این کورس ها برای تقویت زبان انگلیسی شماهایی که زبان انگلیسی تون خیلی ضعیفه اصلا کافی نیست.
(اونایی که به سطح Intermediate نمیرسن باید بیرون، کلاس زبان برن و خودشون هم داخل خونه تمرین کنن)
دوستان خوب من بعضی رشته ها هستن مثل رشته زبان و ادبیات انگلیسی که اگر در این رشته عملکرد تون متوسط یا خوب باشه، هیچوقت به اون درآمد و جایگاهی که دوست دارید نمیرسید چون برای این گونه رشته ها باید
عملکرد تون عالی باشه و تحصیلات تون رو تا مقطع دکتری
ادامه بدید، اینطوریه که میتونید در این رشته به آدم
موفقی تبدیل بشید و از بقیه متمایز باشید.
آخر از همه اینکه صندلی دانشگاه ها پر از دانشجو هایی هست که به ادبیات انگلیسی علاقه ای ندارن و به هر دلیلی که من نمیخوام و اصلا دوست ندارم قضاوت شون کنم ،وارد این رشته شدند. دانشجوهایی که اصلا هدفی از تحصیل در این رشته ندارن و فقط میان دانشگاه تا یک
مدرکی گرفته باشن. حتی اساتیدی داریم که من فکر میکنم برای ادبیات انگلیسی مناسب نبوده و نیستن، بدونید که این رشته دانشجوهای خیلی خیلی زیادی رو پذیرش میکنه ولی من با قطعیت به شما میگم که از هر هزار نفر ، فقط یک نفر به درد این رشته میخوره و میتونه در این رشته به جایگاه درست و مناسبی برسه.
خواهش میکنم نوشته های من رو خیلی جدی بگیرید
وقت شما باارزش ترین دارایی شما ست
وقت تون رو برای جایی که بهش تعلق ندارید، نزارید.
دانشجوی رشته زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه آزاد کرج،
فروردین ۱۴۰۴،