2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4112 بازدید | 215 پست
میگه تو کوچیکتری با اینکه میدونه اونا مقصرن کلا با همه درگیرن بازم به هممون گیر داده برید خونشون😪

ما هم چون من کوچیکترم دعوتشون میکنیم که اگه دلخوری هست از بین ببره با وجودی که اونی که دلخوره منم نه اون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هعییییی

خب نمی‌دونم گاهی ادمهاهرچیزی روبه خودشون میگیرن می‌دونی من خودم دیگه سمتشون نمی‌رم خیلی وبیشتربابچم وقت میگذرونم به قول خودشون بچه داداش دیگمون مثل نباته بچه هام سالمن برن باهم خوش باشم منم بادخترم خوشم .وقتی توروت بگن بچت مریضه وفلانه خودتم باشی دلت می‌شکنه درعوض خداهوامونوداره🙂

خب نمی‌دونم گاهی ادمهاهرچیزی روبه خودشون میگیرن می‌دونی من خودم دیگه سمتشون نمی‌رم خیلی وبیشتربابچم ...

بچت چه مشکلی دارن؟ خیلی باید بی‌شعور و نفهم باشن که مریضی بچه رو به رخ آدم بکشن عجیبه شوهرت هیچی نمیگه

آره کاش صحبت از جایگاه فرد مورد نظر که ازش فراریه رو نمیورد 😂😂

من کاملا درکش میکنم اسی و 

ولی بعضی کاربرا عجیب جبهه میگیرن اسم خاهر شوهر یا عروس میاد انگار ی چیزیشون میشه من هم خاهر شوهرم هم عروس تو هر دو جایگاهم اشتباهاتی داشتم اوایل ازدواج داداشم بچه سال بودم 

خانواده ما مخالف ازواجشون بودن دلیلشم سن و شرایط متفاوت فرهنگی بود 

منم تک دختر و حرفم برو داشت عروسمون با بد کردن من میخاست خودش و شیرین کنه منم تو کتم نمیرفت و عکس العمل نشون میدادم همین باعث میشد جبهه گیری کنم و اشتباهاتی بکنم در قبالش سه چهارسالم باهاش قهر بودم بعدها ک بزرگتر شدم متوجه اشنباهاتم شدم الان مث دو تا دوستیم از طرفی هم دیگه ب حرفاش و کاراش عکس العملی نشان نمیدهم 

بچت چه مشکلی دارن؟ خیلی باید بی‌شعور و نفهم باشن که مریضی بچه رو به رخ آدم بکشن عجیبه شوهرت هیچی نمی ...

بیمارخاصه ٱتیسمه😔والا جلوش میگن مانمیگیم اینجوری اماپشت سرش میچزونن دلم رو باورت میشه به خدا گفتم الله یه نشونه بده بهم که هوامو داری فرداش قشنگ یه کاری کرد فهمیدم هوامو داره آدمای دوروکم نیستن عزیزدلم امابرام دیگه اندازه ارزن مهم نیستن اصل اینه شخصیت شون روفهمیدم

بیمارخاصه ٱتیسمه😔والا جلوش میگن مانمیگیم اینجوری اماپشت سرش میچزونن دلم رو باورت میشه به خدا گفتم ا ...

خدای شما و بچتون هم بزرگه امیدوارم بزرگ که شد بهش افتخار کنین