2777
2789
عنوان

خدایا سال جدید ما رو از شر زن داداش در امان بدار

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 224 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عمم بنده خدا هی میگفت من خودم افتادم تقصیر کسی نبوده بچه هاش کوتاه نمی‌اومد. مخصوصا همون پسرش که عمم ...

اوه چه زبون نفهم ،اون که زنش جلوچشمش کلی برامادرش زحمت میکشیده چرا؟!!

بقیه دیدن شوهرش پشتش نیس،زبونشون درازشده

وخدایی که بشددددت کافیست❣
خدایی ایناچطورمیخان اون دنیاجواب بدن؟؟حق الناس که فقط پول ومالی نیس!!همینکه آرامش رواز ذهن طرف بگیری ...

باورت میشه یه رکعت نمازش قضا نشده؟ تا دلت بخواد دل منو شکسته خدا میدونه چند هزار بار اشکمو در آورده گریه کردم و به داداشم نگفتم چیزی که اونا رابطشون خراب نشه

شوهرم مرد خوبیه ولی بشدت مامانیه کیف میکنه میبینه من مراقب مادرشم انگار نه انگار منم آدمم و خسته میش ...

اوه پس یکم فرداکارت سخت میشه

قبلش بامهربونی باشوهرت یه صحبتی داشته باش که فرداتوجمع ضایعت نکنه وحرفی نزنه که نشه جمعش کنی

دقیقاتاحدی جوابه ولی نه برا کسی که خودشوبه خواب زده

من خیلی محبت کردم.

خیلی.

حتی از انواع فحش و بی احترامی گذشتم.

ولی اشتباهه.

کسی که کلاً مریضه و دنبال جنگه،

تنها راهش قطع ارتباطه.

😂 همچین تعریف میدی که خودمم داره باورم میشه

من جدی گفتم کلا شما سیاست زیاد دارین و. میدونین هر زمانی چه رفتاری یا حرفی بزنین بیشتر مشکلات خانما بخاطر همین بی سیاست بودنشون هس بعضی وقتا یه رفتارهایی میکنن که صد پله بدترش میکنن

همه راضی از کشف رازی... 

باورت میشه یه رکعت نمازش قضا نشده؟ تا دلت بخواد دل منو شکسته خدا میدونه چند هزار بار اشکمو در آورده ...

چی بگم،💔

دقیقامیدونم چی میگی ودرکت میکنم

ان شاا،،،خدااونم هدایت کنه