2777
2789

۲ ساله باهمیم خیلی دوسش دارم واقعا تو این ۲ سال واسه این آدم کل زندگیمو گذاشتم خیلی ام دوسش دارم جز اونم هیشکیو ندارم ولی حس میکنم اون دیگه اصلا مثل قبل و اوایل رابطه برام ارزش قائل نیست و دوسم نداره. مثلا با من میاد بیرون مسواک نمیزنه هردفعه بهش تیکه میندازم میگم مسواک بزن مسخره میکنه میگه مرد مسواک نمیزنه. یا نمیدونم ۵ روز مسافرت بود الان برگشته دیشب گفت بریم بیرون. گفت ساعت ۶ همو ببینیم گفتم باشه بعد اقا خواب مونده بود الان گفت یه ساعت دیگه میرسه گفتم خب چرا آلارم نمیزاری هیچی نگفت. مثلا ۵ روزه مسافرت بوده بجای اینکه بگه بیا بیشتر پیش هم باشیم گرفته خوابیده کل روز کلا میخواد ۲ ساعت بیاد پیش من. میدونم بدون اون خیلی سختمه و خودمو کامل از دست میدم چون هیشکیو ندارم جز اون ولی واقعا به درجه ای رسیدم که حس میکنم دارم زجر میکشم از کاراش. کلی به خودم میرسم یه بار نمیگه خوشگل شدی هیچییی. اصلا مثل قبل نیست دیگه حسش مثل قبل نیی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااا عزیزم خب اینا عادیه دیگه 

خیلی سختگیر نباش به اونم حق بده نگرانم نباش اینا طبیعیه نشونه صمیمی بودن .

صمیمیه که میگه خواب موندم اگه صمیمی نبود بهونه میاورد 

هیچی تو این دنیا با ارزش تر از تو نیست و تو. داری لطمه میبینی به نظرم تمومش کن شاید بعد چند ماه اونم به خودش بیاد

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید
وااا عزیزم خب اینا عادیه دیگه خیلی سختگیر نباش به اونم حق بده نگرانم نباش اینا طبیعیه نشونه صمیمی بو ...

اصلا عادی نیست!

مسواک نزدن صمیمیته؟ 

اهمیت ندادن به قرار و ذوقی نداشتن صمیمیته! 

اینا نشونه صمیمیت نیست نشونه ی بی ارزش بودنه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست 🪐🧡

دیگه بعد دو سال اکثر مردا ذوق اولیه رو ندارن برای هم عادی میشین ! ولی بهداشت فردیشو حالا چرا با خودش لج کرده رعایت نمیکنه! کلا بدیه رابطه طولانی مدت همینه ، کمتر سخت گیری کن، تمام تمرکزتو گذاشتی روی اون بیشتر اذیت میشی اونم دور میشه ازت ، سر خودتو گرم کن نباید اون اولویت زندگیت باشه یکم کم محلی ببینه عین اوایل میشه ، الان مطمئنه تو مال خودشب جز اون کسی و نداری ، کلا مردا همیشه باید یکم ترس از دست دادن داشته باشن تا درست رفتار کنن( البته اگر واقعا دوست داره اگه دوست نداره با کم محلیت میره)

هرجا بد دیدی منتظر بدتر هم باش .

مگه میشه عاشقت باشه ولی بعد از پنج روز دوری نیاد تو رو ببینه ؟

هرجا دیدی دوستی برات استرس زا هست از زمان کات کردن گذشته داری خودتو گول میزنی . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .