2777
2789

رشته کارشناسیم علوم تربیتی هس توپیام نور میشه ارشدم رو ی رشته دیگه مثلاکامپیوتربخونم؟آخه علوم تربیتی بجز معلمی به درددیگه ای نمیخوره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی برات سخت میشه فکر نکنم هیچ ایده ای از رشته کامپیوتر داشته باشی، جز رشته های علوم پایه با بیس ریاضی فیزیکه و خوندنش کار شما نیست که علوم تربیتی خوندی عزیزم. اونم از ارشد.. از فکرش بیا بیرون

بعدشم فکر نکنم اجازه بدن اختلاف مواد درسی و سختی رشته ها بین علوم تربیتی و علوم کامپیوتر 100 درصد هست، همون لیسانساش تو ارشدش موندن. شما جای خود داری. برو از لیسانس تغییر رشته بده بهتره. 

میشه

من رشتم کامپیوتر

ولی موفق نمیشی درس ها پاس کنی

مدرک نمیتونی بگیری

درنتیجه افسرده میشی وقت هدر نده

رشته کامپیوتر خیلی خیلی سخته  و ریاضیات سنگین داره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خیلی برات سخت میشه فکر نکنم هیچ ایده ای از رشته کامپیوتر داشته باشی، جز رشته های علوم پایه با بیس ری ...

نه واقعیتش هیچ ایده ای ندادم ولی یکی از دوستام کامپیوتر خونده کارشناسی وبلافاصله رفته استخدام شرکت همراه اول شده وماهی ۴۰تومن حقوق میگیره منم گفتم برم بخونم حداقل ازمعلمی ک حقوقش کمه بهتره

نه واقعیتش هیچ ایده ای ندادم ولی یکی از دوستام کامپیوتر خونده کارشناسی وبلافاصله رفته استخدام شرکت ه ...

عزیزم دوستت از کارشناسی خونده خب شما کلا رشتت بی ربطه و بری ارشدش خیلی خیلی سخته شوخی نیست و خیلی استادها حتی قبولت نمیکنن من مورد اینجوری تو دانشگاه دیدم، برو از لیسانس بخون دوباره

ینی باید ارشدم و یه رشته ای بخونم ک ازپایه های علوم تربیتی باشه؟نمیشه رشته دیگه انتخاب کنم براخوندن؟

توی گوگل بزن ارشد علوم تربیتی شاخه هاشو برات میاره اونا رو میتونی انتخاب کنی

صد فصل بهار آید و بیرون ننهم گام/ ترسم که بیایی تو و در خانه نباشم♡