2777
2789
اره بزار ویدوهاشو سرچ کنم ببینم اگه علاقه داشته باشم بخونم حداقل وگرنه الکی بی گدار به آب نزنم

عزیزم اون ویدیو ها تماشاش فایده ای نداره چون این رشته ریاضیات بسیار سنگینی داره، من خودم رشتم فیزیک ریاضیاتی یا فیزیک نظری بوده میدونم در چه سطحی ریاضی دارن. بهت بگم کلا براش وقت نذار. از پس ریاضیش یا هوش مصنوعیش و... بر نمیای. کلی هم زبانهای برنامه نویسی سخت داره که اون ویدیو ها جلوش زار میزنن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دیروز میگف من حقوقم ۳۵ابی ۴۰ تومنه ینی دهنم وامونده بودازتعجب خودمم همین فکروکردم کسایی ک چندین ...

عزیزم دروغ میگن الان حقوق پایه استادیار دانشگاه که تازه وارد شغل شده اینقدر نیست من خودم دکتری فیزیک نظریه کوانتومی خوندم تمام دوستام دکتری و کمش ارشد دارن تو رشته های مهندسی و علوم پایه. چقدر راحت باور میکنی حرف مردم را. فقط محض حسادتت گفته تو روال عادی یک مهندس با 15 سال سابقه شاید اینقدر بگیره. 

عزیزم اگر متاهلی و بچه دار همون علوم تربیتی رو بخون و دبیر شو واقعا برای خودت بهتره فکر کردی بری سرک ...

اره واقعاخودمم بهش فکرکردم واین رشته روخوندم ولی خداکنه حداقل استخدام بشم راحت برم سرکارخودم وپول دربیارم براخودم ودستم توجیب خودم باشه.زندگی خیلی سخت شده واقعانمیشه بدون کارنکردن زندگی روچرخوندزمانه بدی شده

عزیزم دروغ میگن الان حقوق پایه استادیار دانشگاه که تازه وارد شغل شده اینقدر نیست من خودم دکتری فیزیک ...

اره احتمالا دوربر ۱۸یا۲۰تومن بگیره ولی دیگه۴۰خیلی زیاده برای ی تازه کار اونم شرکت همراه اول

عزیزم اون ویدیو ها تماشاش فایده ای نداره چون این رشته ریاضیات بسیار سنگینی داره، من خودم رشتم فیزیک ...

پس بیخیال شم بنظرم بهتره ورورشته خودم تمرکز کنم تابتونم استخدام معلمی بشم

اره واقعاخودمم بهش فکرکردم واین رشته روخوندم ولی خداکنه حداقل استخدام بشم راحت برم سرکارخودم وپول در ...

ببین یک کارو درست و با انسجام ادامه بده، یا اگر میخوای تغییر رشته بدی به توان خودت نگاه کن. الان همین علوم تربیتی رو بخون دوستم ارشد علوم تربیتی داره الان سال چهارمشه که استخدام اموزش پرورشه رتبش 3 خورد و امسال 1404  حقوقش حدودی میشه  18 مجردم هست بسشه دیگه میخواد چکار. درسته زیاد نیست ولی شما شوهر هم داری خوبه برات. دنبال اسایش خودت بیشتر باش. این رشته های سنگین فقط عصبی و منزوی میکنن افرادو خودم از همین رشته ها خوندم. 

پس بیخیال شم بنظرم بهتره ورورشته خودم تمرکز کنم تابتونم استخدام معلمی بشم

اره عزیزم دبیر متوسطه دوم هم شو نه ابتدایی. دبیر شو 3 روز بری سرکار ابتدایی ها 5 روز میرن. متوسطه یک هم 4 روز در هفته

اره احتمالا دوربر ۱۸یا۲۰تومن بگیره ولی دیگه۴۰خیلی زیاده برای ی تازه کار اونم شرکت همراه اول

اوه دروغ میگه همون 18 هم نمیگیره باور کن، هر وقت فیش حقوقیش رو نشونت داد باور کن حرفاشو

ببین یک کارو درست و با انسجام ادامه بده، یا اگر میخوای تغییر رشته بدی به توان خودت نگاه کن. الان همی ...

اره میخوام همین رشته رولیسانسشوبگیرم برم آزمون استخدامی بدم به امیدخداایشالاک قبول میشم.درسته امیدی ندارم برای قبول شدم چون یجوری برام انگار محاله وسخت ولی بازتلاشمومیکنم.

بعدشم ۱۸تومنم بگیرم خوبه دیگه آدم درکنارش میتونه شاگردخصوصی اینام بگیره 

اره عزیزم دبیر متوسطه دوم هم شو نه ابتدایی. دبیر شو 3 روز بری سرکار ابتدایی ها 5 روز میرن. متوسطه یک ...

میدونی بعد لیسانس هم آزمون دبیری وشرکت میکنم هم ابتدایی هرکدوم قبول شدم میرم.من واقعانیاز دارم ب شغل

چون همسرم اجازه کار بیرون نمیده ولی اینجورشغل رسمی راضیه