2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اره حس میکنم زود گذشت کم بود دلم تنگ میشه براش

منم همینطور

یاد بگیر ، قدر هر چیزی را که داری بدانی،
قبل از آنکه روزگار به تو یادآوری کند که:
می بایست قدر چیزی را که داشتی، میدانستی ...
بیشتر ببینید
اره حس میکنم زود گذشت کم بود دلم تنگ میشه براش

و اینکه اون طوری که در شأن این ماه عزیز بود ازش استفاده و بهره نبردم 💔 فکر کن یک ماه رفتی مهمونی بزرگترین سفره دار عالم، چه مهمون نواز هم هستند یه ماه شیطون در بند و گناهانی که شبهای قدر بخشیده شد و حاجاتی که امضا شد تا در طول سال برآورده بشه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
و اینکه اون طوری که در شأن این ماه عزیز بود ازش استفاده و بهره نبردم 💔 فکر کن یک ماه رفتی مهمونی بز ...

دقیقا همینه انگار تو خواب بودم و ی لحظه کوتاهی بود که گذشت انگار برام برکت نداشت 

همیشه طولانی تر بود 😢

لطفا لایک نکنید .سپاس
خیلی بهم بذ کذشت خودم نگرفتم باردار بودم همسرمم کامل گرفت اما انقد در کنارش ادم بدیه که از روزه گرفت ...

ازطرف من بهش بگو قبول نیس نگیره سنگین تره هیچکی زن باردارو اذیت نمیکنه.روزع فقط نگه داشتن شکم نیس بلکه باید ذهن دست چشم وهمه جاش روزه باشه.بگوقبول نیس 

دردتون بجونم الهی یه فاتحه برا ابجیم میخونین؟😔مبینا داخل شناسنامه یسری..دخترکوچولوی قشنگم مبی جونم دلم داره برانبودت میترکه بیاببین چی بسرم اومده بعده تو😔کجایی دردونه