2777
2789
عنوان

خدا گر ز بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 49 پست

خداروشکر

چه خوشحال شدم برات

اطرافیان من همش یه شعار بلدن میگن کسی که با آفتاب ظهر گرم نشه با آفتاب بعدظهر اصلا

یعنی میگن ازدواج اولت نتونستی کلا دیگه قسمتت همونه

اگه باز ازدواج کنی یکی عین اون گیرت میاد😐😏

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خداروشکر خوشبخت بشی

ملیکا هستم، دعا کنید زودتر خونه دار شیم دیگه از کرایه دادن به پدرم خسته شدم😔 شوهرمم شغل‌ خوبی نداره، پدرشوهرم دو تا زن گرفته،با خانواده شوهرم قطع رابطه هستم، گیر افتادم تو اینا بخاطر همین اعصابم ضعف شده درکم کنید😢 شما یه مشت بدبختو بی خانواده و کم هوش و بیسواد و خدازده هستید که نون قلبتون رو می‌خورید بخاطر همینه زندگیاتون اینطوره😌

بیشتر ببینید

الحمدالله عزیزم

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))