2777
2789
عنوان

خدا گر ز بندد دری ز رحمت گشاید در دیگری

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 49 پست
ممنونم مهربونمهمین شب قدر کلی دلمو شکستن...

به خدا سنت کمه تجربه ات هم حتما کمه

البته با اون کامنت کوتاه حسادتشونو بدجور تحریک کردی.

وگرنه ۱۰_۱۵سال بزرگتر بودی و تجربه ات از رفتارای آدما بیشتر بود قشنگ حسادت توی کلامشونو متوجه میشدی.

محل به حرف اینا نزار،اگه شرایطشو داشتن دوست داشتن جای تو باشن.

سن از ۲۵ که رد شد شور و هیجان ازدواج هم کم میشه،بخوای هم نمیتونی هیجان ازدواج توی ۱۹_۲۰رو تجربه کنی،عین چایی که سرد شده از دستت رفته 

زندگی زیباست ای زیباپسند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به خدا سنت کمه تجربه ات هم حتما کمه البته با اون کامنت کوتاه حسادتشونو بدجور تحریک کردی.وگرنه ۱۰_۱۵س ...

اره کم سنم و بی تجربع 

دختره به من میگه برو سرویس بده به شوهرت فقط...

ادم میمونه چی بگه

اره کم سنم و بی تجربع دختره به من میگه برو سرویس بده به شوهرت فقط...ادم میمونه چی بگه

کسی که اینو میگه مشخصه چقد سوخته از حرفت به خدا

منم۲۱سالگی عقد کردم و بی تجربه بودم و فکر میکردم چون چندسال بزرگترن از رو دلسوزی میگن و بهتر میدونن و به جای اینکه فکر کنم شاید خودشون کمبود دارن چشم دیدن خوشی بقیه رو ندارن منو ناراحت میکنن روزای خوبمو واسه حرفای حسودا تلخ کردم.

خوشبختی و خوشیت حتی میتونه حسادت بهترین دوستتو هم تحریک کنه.

زندگی زیباست ای زیباپسند