2777
2789
عنوان

عروسی من خیلی سم بود

8343 بازدید | 112 پست

امروز خونه بودم و نشستم فیلم رو دوباره دیدم😂

البته شانس آوردم یه فرمالیته خوب دارم؛ معمولا فرمالیته فقط عروس و داماد هستن ولی من خانواده خودم و ۵ تا از دوستام رو هم گفتم بیان

از خانواده شوهرم هم قرار شد فقط پدر و مادرش بیان و خواهر برادرهاش نباشن که فیلم شلوغ و آشفته نشه که آخر پدرش هم صبح پیچید و نیومد

اهمیت به فرزند: ۱۰۰ از ۱۰۰😂

حالا دوست‌های من یکیشون یه استان دیگه زندگی می‌کرد و از اونجا امد و یکی هم سفرش رو کنسل کرد ولی پدرشوهرم یه کار واجب‌تر پیدا کرد و نیومد😅

فیلم قشنگی ازش درآمد و لباس و آرایش فرمالیته هم خیلی قشنگ بود 

ولی لباس روز عروسیم عین لباس‌های عروس‌های فیلم‌های تلویزیون بود؛ زیر پیرهنم هم جوراب شلواری پوشیده بودم😂😂😅 بخاطر همون یه کفش عروسکی پاشنه سه‌سانتی پوشیدم و اصلا دوستش نداشتم؛ خیلی زشت بود

ولی کیف روز فرمالیته رو بردم؛ یدونه کیف خریده بودم

تازه قسمت دارک ماجرا از اینجا شروع میشه😂😂😂

اختلاف طبقاتی خانواده و اطرافیان من و شوهرم خیلی زیاده

نمیگم خودم خیلی جایگاه اجماعی خوبی دارم ولی اطرافیانم خیلی خوبن

اما فامیلای همسرم در نوع پوشش و رفتار و … خیلی شاهکار کردن

مثلاً وقتی عروس و داماد میان خب بقیه روشون پول میرزن بعد یه‌سری از اطرافیان من دلار و تراول ریختن 

بعد اینا داشتن اونا رو جمع می‌کردن و توی فیلم هم هست😂😂😂(خنده عصبی)

بعد یه عزیزانی از اونا امدن به من هزارتومنی دادن!!!! اصلاً سال ۹۶ هزارتومنی واقعاً خیلی….

بابا حداقل از اون‌هایی که روی زمین بود و برداشتی می‌آوردید😅 

یه چندتا بچه هم داشتن که یکی تور من رو می‌کشید؛ یکی دامن لباس و… 

حتی یه بحث‌هایی هم داشت شکل می‌گرفت

یه غذاهایی هم داشتن می‌رفتن توی کیسه 😅 و اونجا بود که فهمیدم چرا همسرم اونقدر بیشتر از به تالار جمعیت غذا سفارش داده بود

یه رسم بدی هم که هست که شاید بعضی از شما هم داشته باشید این هست که وقتی هدیه‌ها رو جمع می‌کنن مقدار هدیه و اسم طرف رو می‌نویسن که اونم جالب‌انگیز بود

از فرداش همه دوستای من؛ من رو مسخره می‌کردن.

حتی نامزد سابقم زنگ زد گفت شنیدم که با یه خانواده خیلی لاکچری وصلت کردید.

خلاصه روز بعد هرکس زنگ میزد می‌دونستم میخواد مسخره کنه

چو ایران نباشد تن من مباد💚🤍❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام سال ۸۸ عروسی گرفت دلار می‌ریخت سر عروس داماد، فکر میکردن خیلی زرنگن چون اگه قرار بود پول خودمون بدن باید ۱۰۰۰ تومنی میریختن اما دلار ۹۰۰ تا تک تومنی بود واسه همین هم کلاس گذاشتن هم ارزونتر دراومد 

اونموقع من به کسایی که پول جمع می‌کردند میخندیدم ولی کاش الآن بود با کله میپریدم و جمع میکردم🥲🥲🥲🥲

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

یعنی حضور دوست‌هات جمع رو شلوغ نمیکرد ولی خواهر برادر  شوهرت اگر میومدن شلوغ میشد

کاربری قبلیم ترکید؛ دوستای قدیمی نی‌نی‌سایتی لطفاً اگر این اکانت جدیدم رو دیدید بهم درخواست دوستی بدید تا دوباره هم رو پیدا کنیم❤اگر سوالی در مورد ای‌وی‌اف داشتید بپرسید البته من تخصصی ندارم و فقط بنا به تجربه خودم پاسخ میدم🌿
بیشتر ببینید

😂😂😂

بامزه تعریف کردی 

عروسی من فقط آخرش ضایع بود که پسره بچه یکی از فامیلا شروع کرد به آکروبات بازی 😂😂😂

هی به شوهر لعنتیم گفتم اونو بدیم پاک کنن گفت بزار یادگاری بمونه 

اون پسره هم ماشین زدش و فوت کرد

یکی از اقوام سال ۸۸ عروسی گرفت دلار می‌ریخت سر عروس داماد، فکر میکردن خیلی زرنگن چون اگه قرار بود پو ...

زمان عروسی منم دلار سه و خورده‌ای بود

یعنی حضور دوست‌هات جمع رو شلوغ نمیکرد ولی خواهر برادر شوهرت اگر میومدن شلوغ میشد

اونا هم وقتی فهمیدن می‌خواستن خودشون رو یا بهتره بگم من رو خفه کنن بابت این قضیه

ولی خب اگر اونا میبردم میشد همون فیلم تالار😂