2777
2789
عنوان

چه ویتامین هایی می‌خورید

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 34 پست
بهترین تایم مصرف ویتامین دی کی هست

همراه با صبحانه اگر که صبحانه چرب باشه در غیر اینصورت همراه یا بعد از نهار و البته بدون آب و بعد از شب هم منیزیوم که بهترین حالت اون بصورت جداگانه مثل بیومگنلیت یا مگ پیرو.
در آزمایش نباید مقدار اون از 50 کمتر باشه و اگر 70 تا 80 باشه که خیلی عالی چون سیستم ایمنی در بالاترین سطح آمادگی قرار میگیره و از تمام مزایای ویتامین دی استفاده میکنید، که بهترین حالت مصرف اون بصورت قطره روزانه یا قرص 50 هزار در ماه 3 عدد ولی هر 3 تا 6 ماه باید ویتامین دی چک بشه که طبق آزمایش دوز مصرفی تنظیم بشه که اگر لازم باشه باید هر هفته 50 هزار مصرف بشه یا ماهی 2 عدد بستگی به مقاومت بدن در جذب ویتامین دی داره.
تمام کسانی که بیماری خودایمنی گرفتن سالها ویتامین دی پایین تر از 50 داشتن همین یک نکته به اندازه کافی اهمیت مصرف ویتامین دی و فعال ساز اون منیزیوم رو نشون میده 

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قرص منیزیوم اگ نشه خورد راه دیگ ایی داره تعمین بشه؟ چه غذاهایی

بله بطور مثال با موز و آجیل ولی چون زیاد در دسترس نیستن باید مکمل مصرف بشه که پودر بیومگنلیت بصرفه و بالاترین جذب رو داره از نوع منیزیوم سیترات،منیزیوم مزایای بسیاری داره خصوصا برای دوره خانمها و جذب کلسیم و قلب و اسپاسم عضلات و.... 

خب نمیدونمنوشته بود overdose but not toxic

منظورشون احتمالا بالای 85 و زیر 100 بوده که مناسب نیست و بین 70 تا 80 بهترین میزان ویتامین دی که نه سمی میشه و نه پایین که از همه مزایای ویتامین دی استفاده کنید منظور از سمی شدن ویتامین دی یعنی اینکه جذب کلسیم خیلی بالا میره و احتمال کلسیفیکاسیون و آسیب به اندامها و بافتها بالا میره که البته باید ماهها ویتامین دی بالای 100 باشه و کلسیم زیادی مصرف بشه که این اتقاق بیفته 

همراه با صبحانه اگر که صبحانه چرب باشه در غیر اینصورت همراه یا بعد از نهار و البته بدون آب و بعد از ...

من pco دارم و قند مصنوعی برای من حذفه

بیومگنلیت و مگ پیرو با سوکرالوز شیرین شدن

مشکلی برای مصرفشون وجود نداره؟

من pco دارم و قند مصنوعی برای من حذفهبیومگنلیت و مگ پیرو با سوکرالوز شیرین شدنمشکلی برای مصرفشون وجو ...

منیزیوم چون ویتامین دی رو فعال میکنه تاثیر مستقیم در بهبود pco داره و هیچ مشکلی نداره.
برای pco اگر رژیم فستینگ رو یک مدت استفاده کنید تاثیر زیادی در بهبودی میبینید.

منظورشون احتمالا بالای 85 و زیر 100 بوده که مناسب نیست و بین 70 تا 80 بهترین میزان ویتامین دی که نه ...

یعنی چرا اوردوز شده بود؟ یه مدت مولتی ویتامین مصرف میکردم
well woman و Uhealth
بخاطر این میتونه باشه؟

you left me on suicide, sunday

یعنی چرا اوردوز شده بود؟ یه مدت مولتی ویتامین مصرف میکردمwell woman و Uhealth بخاطر این میتونه باشه؟

ههیچکدوم ای اون دوتا ویتامین دی بالایی ندارن و حتی برای تامین نیاز روزانه هم کافی نیستن،تنها دلیلی که ویتامین دی افزایش پیدا کرده باشه مصرف بالای ماهی یا قرارگرفتن طولانی مدت در برابر آفتاب با شرایط خاص، البته باید نتیجه آزمایش دیده بشه که دقیق تر نظر داد.

نه ماهی زیاد خوردم نه زیر نور افتاب بودم

و هیچ قرص و قطره و آمپول ویتامین دی هم بصورت جداگانه غیر از اون دو مکمل مصرف نکردید؟

و هیچ قرص و قطره و آمپول ویتامین دی هم بصورت جداگانه غیر از اون دو مکمل مصرف نکردید؟

نه سه بار سرم زدم فقط، اونم با فاصله های زمانی زیاد (مثلا سه ماه فاصله بود بینشون) ، که به ویتامین دی ربط نداره نه؟
ویتامین دی تو مدرسه میدادن بهمون زیاد نمیخوردم (مصرف کردم اما کم)

you left me on suicide, sunday

نه سه بار سرم زدم فقط، اونم با فاصله های زمانی زیاد (مثلا سه ماه فاصله بود بینشون) ، که به ویتامین د ...

چه مدت قبل از آزمایش ویتامین دی از طریق مدرسه مصرف میکردید و چندبار و چه مقدار؟