2777
2789

من از یکی خوشم بیاد دوست دارم تایم زیادمی باهاش بگذرونم 

چت کنم باهاش تلفنی حرف بزنم و برم ببینمش 

ولی متاسفانه من با یه اقاپسری در ارتباطم بهم میگه دوست دارم ولی در طول روز در حد نیم ساعت باهم چت نمیکنه 

براش مهم نیست منو ببینه یا نه 

تلفنی زیاد حرف نمیزنه و...

ایا همه مردا همینطورن؟ 

وقتی این کارارو برام انجام نمیده من واقعا بهم میخورم و حس میکنم که واقعا منو نمیخواد و وقتی بامنه حال دلش خوب نیست

🌸🍃

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

سرش شاید شلوغه 

شاید درونگراست و تماس تلفنی خوشش نمیاد 

و اینکه شاید فکر ایندست و داره پول جمع میکنه برا ایندش

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

سرش شاید شلوغه شاید درونگراست و تماس تلفنی خوشش نمیاد و اینکه شاید فکر ایندست و داره پول جمع میکنه ب ...

نه میبینی طول روز خونه هست 

ولی دریغ از یه پیام 

تا من پیام ندم پیام نمیده 

🌸🍃
ما درونگرا ها وقتی یکی دوست داریم حتی در مورد گل قالی هم باهاش حرف می‌زنیم ومیخندیم

ای جوووووونم عزیزم کاش منم درونگرا بودم واقعا 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

خیر من اینطوری نیستم من یه رل داشتم۶سال باهم بودیم حاضرم الان ده میلیون بدم فقط ببینمش یا باهاش حرف ...

۶ سال خیلی زیاده...چطور شد جدا شدید؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چند سالشه پسره؟

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

نه میبینی طول روز خونه هست ولی دریغ از یه پیام تا من پیام ندم پیام نمیده

خب باهاش حرف زدی چی گفت

عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت/که گناه دگران برتو نخواهند نوشت*** من اگر نیکم اگر بد تو برو خودرا باش/هرکسی آن درود عاقبت کار که کشت (حافظ)

ما درونگرا ها وقتی یکی دوست داریم حتی در مورد گل قالی هم باهاش حرف می‌زنیم ومیخندیم

دقیقا.. فک میکنن درون گرا لالن و برهورد اجتماعی بلد نیستن، کلن تعریفشون از درون گرا اشتباهه، طرف براش مهم نیست. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.