2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نتایج آزمایش شما نشان‌دهنده اطلاعات مهمی در مورد وضعیت خون، بیوشیمی بدن و ادرار است. در ادامه یک تحلیل کلی از این آزمایش آورده شده است:

### **آزمایش‌های هماتولوژی (خون):**

- **WBC (تعداد گلبول‌های سفید):** مقدار 12300 بالاتر از حد نرمال است (4000-10000). ممکن است نشان‌دهنده عفونت یا التهاب باشد.

- **RBC (تعداد گلبول‌های قرمز):** مقدار 4.99 در محدوده نرمال (4.2-5.8) است.

- **Hgb (هموگلوبین):** مقدار 13.3 طبیعی است (12-16).

- **Hct (هماتوکریت):** مقدار 39.2 طبیعی است (36-51).

- **MCV و MCH (اندازه و وزن متوسط گلبول‌های قرمز):** مقدار هر دو پایین‌تر از حد نرمال است که ممکن است نشان‌دهنده کم‌خونی ناشی از کمبود آهن باشد.

- **PLT (تعداد پلاکت‌ها):** مقدار 491 بالاتر از حد نرمال است (150-450) که ممکن است ناشی از التهاب یا مشکل دیگر باشد.

### **آزمایش‌های بیوشیمی (BUN و کراتینین):**

- **BUN:** مقدار 18 در محدوده طبیعی (7-19) است.

- **کراتینین:** مقدار 0.8 نیز طبیعی است (0.4-1.4)، که نشان‌دهنده عملکرد خوب کلیه‌هاست.

### **آزمایش‌های ادرار:**

#### **بررسی ماکروسکوپی (ظاهری):**

- همه پارامترها (رنگ، شفافیت، پروتئین، گلوکز و غیره) طبیعی و بدون مورد خاص است.

#### **بررسی میکروسکوپی:**

- **W.B.C (گلبول‌های سفید):** مقدار 2-5 کمی بالا اما همچنان طبیعی به نظر می‌رسد.

- **R.B.C (گلبول‌های قرمز):** مقدار 0-2 طبیعی است.

- **EP.Cells (سلول‌های اپیتلیال):** وجود سلول‌های متوسط ممکن است ناشی از تحریک جزئی باشد.

### **نتیجه‌گیری:**

- افزایش WBC و PLT می‌تواند به دلیل التهاب یا عفونت باشد.

- پایین بودن MCV و MCH ممکن است به کم‌خونی ناشی از کمبود آهن اشاره کند.

این نتایج بهتر است با پزشک متخصص مشورت شوند تا با در نظر گرفتن علائم بالینی و سابقه پزشکی، تشخیص دقیق‌تری صورت گیرد. آیا توضیحات بیشتری نیاز دارید؟ 😊

جواب هوش مصنوعی عزیز 🙂

سوالی درمورد سرپرستی گرفتن فرزند دارید درخواست بدید ♥️🌱

عزیزم گلبول های سفید خونت ی مقدار بالاتر از رنج طبیعی هست از طرفی تو ادرار ی مقدار سلول  اپیتلیال بوده اونجا ک نوشته mod 

ک میتونه دلایل مختلفی مثل الهتاب ، عفونت و ....داشته باشه ک باید پزشک بررسی کنه و نظر بده