2777
2789
عنوان

تاپیک آشنایی با علائم ظهور و ختم صلوات برای آقا💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8149 بازدید | 875 پست

مرسی بابت زحماتت انشالله از یاران باشیم در ظهور

چت با دختری که بجای همت برای مفید بودن تاپیک حس ششم و شوهر میخوام میزنه کنسله. زن متاهل که دنبال عشق ممنوعست داخل اصلا ادم حساب نمیکنم.43سالمه هستم  لیسانس هتلداری بعلاوه لیسانس المانی. ارشد المانی و بعلاوه انگلیسی. دکترا مدیریت جهانگردی. سابقه کاری حدودا 15 سال. از اول فروردین 1404 بیکار تا الی ابد. قصد ازدواج هم ندارم و هرگز نداشتم دلیلش براتون خیلی خیلی غیر قابل درکه ولی مینویسم ازدواج امری نیست که به صلاح من باشه و ربطی به فرد مقابل نداره 

بیشتر ببینید

السلام علیک یاحضرت مهدی عج 💚

سلام .ان شاالله ظهور نزدیک هست. و ان شاالله به زودی اتفاق بیفته. به فرمایش خود امام زمان عج برای ظهور حضرت خدا رو به حق عمه جانشون حضرت زینب س وخون‌گلوی حضرت علی اصغر ع قسم بدین و مکرر بگین اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س.اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت علی اصغر ع 

الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم. عزیزان هر کار خیری میکنین ب نیت ظهور حضرت باشه. شک نکنین امام زمان عج زیر دین کسی نمیمونن و چندین برابر دعاگوتون هستن.

در مواقع سختی یا صاحب ادرکنی یا صاحب الزمان اَغِثنی زیاد بگین. روزانه حتما چنددقیقه درد دل کنین باحضرت. شب و روز بهشون سلام‌کنین و باهاشون صحبت کنین. راه سعادت هستن.امام الان ماایشون هستن. بهشون متوسل شین.مثل یک‌ پدر مهربان دعاگوتون هستن. ب اطرافیانتون راجع ب  امام زمان عج بگین و بخواین برای ظهور مضطرانه دعا کنن.سوره توحید هدیه کنین بهشون. سوره یس  و سوره حمد وتوحید و اگه مقدور بود ۵۰۰ صلوات یا هرچند تا صلوات هدیه کنین ب پدر ومادر گرامیشون امام حسن عسکری ع وحضرت نرجس خاتون س.  عاقبت بخیر باشین ان شاالله.

اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س به حق حضرت علی اصغر ع الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم♦️

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ظهور نزدیکه؟خسته شدم

آره🌸 آقا امام زمان علیه السلام تو تشرفات آدمای پاک فرمودن ظهور من نزدیکه انشاءالله، دعا کنین🌸🌸🌸 تو زندگی پس از زندگی هم من بعضیا با توجه به چیزایی که ازش آگاه شدن گفتن که انشاءالله ظهور نزدیکه😍

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
۱۰۰التماس دعا

الهی به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا بشی قشنگم🌸 محتاج دعا🌸

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌
خیلی ممنون عزيزم، خیلی منتظر این تاپیک بودم . عالی بود.

خیلی خوشحالم که تونستم دل منتظرای آقا رو شاد کنم😍 ممنون که اینقدر با انرژی و مهربونی😍 الهی به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا شی💚

مرسی بابت زحماتت انشالله از یاران باشیم در ظهور

چه زحمتی قربونت برم، همش نوکری برا آقاست💚 الهی آمین😍 الهی شما هم به دعای آقا امام زمان علیه السلام حاجت روا بشین🌸

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚