2777
2789
عنوان

پایتخت هفت داغون بود

1567 بازدید | 17 پست

سلام دوستان قسمت اولو دیدید؟بغیر از سناریو مسخره و لودگی انتخاب بازیگرش که داغون بود اصلا بهروز میشه تو این چند سال انقدر بزرگ بشه که موهاشم داره میریزه؟ سارا نیکا آخه بور بودن یدفعه دوقلو مشکی آوردین خوبه بیست میلیاردم گرفته تنابنده .من که تا نصف هم نتونستم ببینم مردمو چی فرض کردن بعد چندسال با این افتضاح یچیزی سرو هم کردن اومدن پخش کنن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آها بعد قضیه بالن و سوریه و اینکه از دست داعشا فرار کردنو هضم کردی ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌لایک نکن به هیچ عنوان❌ تو اون زمان و تو اون شرایط همینقدر بلد بودی و اندازه تجربت عمل کردی پس به خدت سخت نگیر.فکر کردن به کسانی که گذشته شما را تباه کردند خودزنی محض است فکرتان را برای کسانی بگذارید که برای ساختن آینده شما قدم برمیدارند.

بیشتر ببینید

اولین باره تصمیم گرفتم بشینم نگاش کنم، قسمت اولو دوست داشتم، البته‌ از اون محسن تنابنده کلا خوشم نمیاد 

کل دایره لغات یه برانداز: ارزشی،  ساندیس خور، برو روبیکا، کوروش کبیر ، انواع فحشها و... دریغ از یه ذره ادب و منطق و علم                                         و سراسر خودباختگی و خودتحقیریه و تقلید از غربه، عاشق ابن ملجم و شمر و معاویه است ولی آریاییه و عرب نمیپرسته

بیشتر ببینید