2777
2789
عنوان

چقد گاون اونایی که بهشون تبریک عید میگی جواب نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 83 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نفرین که الان میکنید نفرینا گاهی گناهه .

به خود ادم برمیگرده .کسی ظلم نکرده .زود قضاوت نکن .حالا این جواب ندادن ها برای ما عادیه .

خاله هام جواب کلا ندادن .

خواهرم هم نداد .

من هم ناراحت نشدم .

توقعم اونی بود که بهم داد جواب 

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

بابا مردم حوصله ندارن و گرفتارن .من خودم یه روز بعد جواب پیاما رو میدم 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید
منم ب هیچکس تبریک نگفتم واسه همین کم توقعیم شد که چرا جواب نداده وقتی ب هیچکس پیام ندادم اونو ادم حس ...

عزمزمه خودتو ناراحت نکن مطمئن باش یا ندیده یا بچه ای سین کرده یا سین کرده بلد نبوده تایپ کنه 

من جز چند نفر به کسی تبریک نگفتم حتی دایی و...

هر سال عید با یک نقاب متحول شده الکی به هم تبریک میگن الکی میان عید دیدنی فروردین که میگذره دوباره سمی بودنشون شروع میشه 

sogoliiiiiiiiiiii هستم (قله سابقم) 🌹با این کاربری قراره اتفاقای خوب زندگیم با شما به اشتراک بزارم 🌹
کاش یه نفر به منم تبریک می گفت 😐حتی یه دونه پیام تبریک برامن نیومد 💔💔

فدای سرت . 

خودم بهت تبریک میگم 

انشاءالله سالی پر از شادی و سلامتی و موفقیت داشته باشی 

انشاءالله همین شبای قدر برات بهترین سرنوشتها رقم بخوره .

🌺🌺🥀🥀

من برا هیچکی پیام نمیفرستم به جز دوستام که نمی‌‌تونم ببینمشون

بقیه رو عیددیدنی می‌بینم تبریک میگم دیگه پیام دادن نداره 

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید