2777
2789

سلام

خانما الان من باید متخصص زنان برم یا متخصص گوش و حلق و بینی؟

از امروز یه چندتاییشون اومدن مطب مثل اینکه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام عزیزم! 💖

اگر کسی بارداره و گوشش درد می‌کنه، باید به چند نکته توجه کنه:

1. مراجعه به پزشک: بهترین کار اینه که حتماً به پزشک مراجعه کنه تا دلیل درد گوش مشخص بشه و درمان مناسب انجام بشه. 👩‍⚕️

2. استراحت: استراحت کافی و خواب خوب می‌تونه به بهبود حالش کمک کنه. 💤

3. کمپرس گرم: استفاده از کمپرس گرم روی گوش می‌تونه درد رو کاهش بده. فقط مطمئن بشه که دما مناسب باشه! 🥵

4. دارو: اگر پزشک تجویز کرد، می‌تونه از مسکن‌های مجاز استفاده کنه تا دردش کمتر بشه. 💊

5. هیدراته ماندن: نوشیدن آب کافی به کاهش عفونت‌ها کمک می‌کنه. 💧

6. اجتناب از آلرژن‌ها: اگر حساسیت داره، بهتره از مواد آلرژی‌زا دوری کنه.

7. حفظ آرامش: استرس و نگرانی می‌تونه درد رو تشدید کنه. بنابراین، تکنیک‌های آرامش مثل مدیتیشن یا تنفس عمیق می‌تونه مفید باشه. 🌈

اگر درد ادامه پیدا کرد یا شدت گرفت، حتماً باید به پزشک مراجعه کنه. امیدوارم زود خوب بشه! اگه سوال دیگه‌ای داری، در خدمتم! ✨

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید

گوش حلق

مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بیشتر ببینید
ممنون عزیزدلم

خواهش میکنم گلم 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.........................................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙

بیشتر ببینید
یکم حوله گرم کن بزار.عنبرنساراهم عالی

عنبر نسا ندارم

از صبح چند باری سیر کبابی گذاشتم و حوهه گرمم میزارم کمی بهتره

ممنون عزیزم

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40