2777
2789
عنوان

بیاین از مادرشوهرم بگم سر صبی😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 74 پست
مسن چیه خاهرقرقیه میمونه(بالحن فهیمه پایتخت بخون😅)فقط دوس داره ما بشینیم اونم از ناله هاش بگه

مادرشوهر منم همینه. همش میگه بیاید ما تنهاییم و فلان ولی وقتی میریم زورش میاد یک چایی بذاره. با اکراه انجام میده. غذا هم همینطور. درست نمیکنه. همش ناله میکنه  همش از مهربونی دیگران حرف میزنه. خب وقتی خودش مهربون نیست چه انتظاری از عروس داره. حداقل ناله هاش پیش پسرش بگه.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مادرشوهر منم همینه. همش میگه بیاید ما تنهاییم و فلان ولی وقتی میریم زورش میاد یک چایی بذاره. با اکرا ...

تنها تویی ک مرا درک میکنی 🥲🥲🥲

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
مادرشوهر منم همینه. همش میگه بیاید ما تنهاییم و فلان ولی وقتی میریم زورش میاد یک چایی بذاره. با اکرا ...

ما چایی گذاشتیم

دم کردیم

اوردیم

جم هم کردیم در نهایت

فک کن داشتیم چای میخوردیم

لیوان تو دستمون

دید کسی تحویل نگرفت ناله هاشو میگف من ببرم چای هارو پس🤐

بعد بچه جاریم گف ماداریم چای میخوریما

اه چندشم میشه از مکرش.خب مهمون احترام میخاد چرا باید ب زور دعوتمون کنیبعدش اصلا حساب برندارید ازمون

مهمون غریبه که نیستین....دلش واسه بچه هاش تنگ میشه دعوتشون میکنه....ضمنا عاشق چشم آبرو شماعروسا که نیست طفلک پسراش صدا میزنه شماها هم که مث آویزونا میرین انتظار دارین پیرزن جلوی شما خم راست شه....والا من وجاریم هر وقت میریم خونه مادرشوهر عین مادر خودمون کمک میکنیم...اجازه نمیدیم که اون پاشه....خجالت بکش سر صبحی خودت مسخره کن نه یک مادر که عمری زحمت بچه هاش کشیده.....البته زمونه می چرخه ببینم پسرات چیکار میکنن

تنها تویی ک مرا درک میکنی 🥲🥲🥲

چون دقیقا مثل همن. مادرشوهر منم ۲۴ ساعته همش از همسایه اش تعریف میکنه. از پسرهاش که چه کارها براش می‌کنند. اینسری میگفت کادوی تولد هم بهش دادن.من که محل نمیدم چون اون موقع که میتونست محبتی بهم نکرد. حتی به پسرش هم نکرد.

مهمون غریبه که نیستین....دلش واسه بچه هاش تنگ میشه دعوتشون میکنه....ضمنا عاشق چشم آبرو شماعروسا که ن ...

گلم همه کارهارو ما کردیم

همه کارهارو

میگم کلا خیلی ناله میکرد اول عیدی

دید هیچ کسی توجمع محل نمیده بهش

یهو پاشد گف پس من چای ببرم جمع کنم.

من الان نمیدونم میخونین  پیامهارو اینجوری جواب میدین یا بر اساس ذهن خودتون جواب میدین😐😂

سلام عزیزم

این بنده خدا توجه میخوان..یکبار که باهاش نشستید باهاش همدلی کنید و توجه،میبینید که غر و ناله هاش کمتر میشه..متاسفانه دنبال یک هم صحبت هستند و مهر طلب شدن.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
سلام عزیزماین بنده خدا توجه میخوان..یکبار که باهاش نشستید باهاش همدلی کنید و توجه،میبینید که غر و نا ...

اوایل همه توجهش میکردن

و دلسوزی و همدردی

اما الان همه میدونن فیلمشه

سلام عزیزماین بنده خدا توجه میخوان..یکبار که باهاش نشستید باهاش همدلی کنید و توجه،میبینید که غر و نا ...

اتفاقا بدتر می کنند استارتر قطعا تمام این راه‌ها رفته به این نتیجه رسیده محل نده