2777
2789

پسری که به سختی منو راضی کرد به آشنایی یه ساله دنبال اینه راهی پیدا کنه بهش فرصت بدم

الان که قبول کردم یه ماهه دو روز یه بار پیام میداد

منم گاهی پیام میدادم

جمعه ی قبلی برای سومین بار باهم رفتیم بیرون همه چی خیلی خوب پیش رفت خودش میگفت چقدر نزدیکه بهم سلیقه هامون

از وقتی برگشتیم رفته نه یه زنگی نه پیامی

من گفتم شاید دوستم نداره روش نمیشه بگه دیگه پیام ندادم اونم هیچی

نمیخوام مجبورش کنم ولی خیلی برام عجیبه اگه ازم خوشش نمیومد چرا این همه اصرار داشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پسرا خل و چلنخودتو درگیرش نکنمعلومه برا تفریح می‌خواستت

آخه مسئله اینه خواستگارم بود

خودش میدونه من از اون دخترا نیستم که بخواد تفریح کنه

من آدمیم که چهارچوب دارم

تو هم بهش پیام نده مرد کسی رو بخواد تو رفتارش معلومه. قطعا مرتب بهت زنگ میزنه و پیام میده احتمالا دی ...

منم اعتقادم همینه ولی یه لحظه گفتم نکنه میخواد منو امتحان کنه

یا انتظار داره من پیگیر باشم

وارد همچین رابطه ای شدم پسره یه روز عاشق بود یه روز فارغ  منم تا وقتی پیام نمیداد زنگ نمیزد نمیدادم زنگ نمیزدم یه بار یه ماه غیبش زد پیگیر نشدم بعد یه ماه با کلی چرت و پرت گویی و دروغ سر هم کردن زنگ زد ،بعدشم خیلی شیک گفتم ما تایپ هم نیستیم لطف کن نه زنگ بزن نه پیام بده خدا نگهدار دوباره کلی اصرار ک فرصت بدم گفتم اوکی دادم هیچ تغییری نکرد منم گفتم لطف کن دیگه پیام نده چون حیف حافظه گوشیم رو با بلاک کردنت پر کنم و خدافظی

وارد همچین رابطه ای شدم پسره یه روز عاشق بود یه روز فارغ منم تا وقتی پیام نمیداد زنگ نمیزد نمیدادم ...

خوب کردی منم نباید قبولش میکردم...

آدمی که تو بلاتکلیفی ول میکنه آدمو ارزش شناختن نداره