2777
2789
عنوان

داداش و زنداداشم روی پس انداز من حساب باز کردن چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 19468 بازدید | 398 پست

عزیزم پولو ک بدی

دیگ از دستت رفته 

چون داداشته

نمی تونی کاریم کنی

خودشم بود نمیداد

این حاصل زجر کشیدن توعه، عاقلانه اش اینه ندی

شایدم خودم جات بودم نصف میدادم 

نمیدونم، واقعا حس بدیه 

دخترِ ایران، ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حالا فکر نکن طلا با همین سرعت میره بالا .به نظر من طلا رشدش رو کرده الان نوبت ملک هست .ولی اینکه پولت رو ندی تصمیم خوبیه شریک شدن اصلا به درد نمیخوره .خودت مستقل .کاری که دوست داری انجام بده

دیگه ازبابا که نزدیکترنیست .به داداش که اصلا نمیشه اعتمادکرد

آره 

و میگه مجرد پول میخواد چیکار ، خرج خانواده ت کن 

تازه توقع داره به بقیه ی اعضای خانواده م که متاهل شدنم پول بدم 

خیلیا رودیدم طلاشون رودادن موقع پس گرفتن به مشکل خوردن.همون اول نده بهتره .دنگم بنامش بزنن فایده ای ...

یه وعده ای دادم 

یه غلطی کردم گوهی خوردم هی درباره خونه شون نظر دادم 

هی گفتم فلان منطقه عالیه 

این چه محله اییه زندگی میکنین 

تف به من 

انقدر دخالت کردم نظر دادم 

حالا این همه غلط زیادی رو نمیدونم چجوری جمعش کنم 

بخاطر تاثیر حرفای من رفتن طلا و ماشین فروختن چند تا وام گرفتن که منم بهشون پول بدم برن خونه تک منطقه بهتر بخرن 

فکرشو کن چجوری الان جمعش کنم بگم نمیدم 

هر مقصدی یه راهی داره نمیشه از یه جاده به همه مقصدها رسید اول ببین مقصدت کجاست تا توی جاده ها گم نشی 

طلاهاتو بده،بگو هر چند گرم هست تا مثلا دو ماه دیگه بمن پس بده همون مقدار طلا ،طلا میدی طلا پس بگیرای ...

استارتر یه وقت این حرفو نگی که بدبخت میشی !!!! اون دوماه دیگه از کجا میخواد یک میلیارد بیاره بتو بده ! نهایت دادی همون دنگ خونه بزن یه چی دستتو بگیره حداقل

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

خونه به اندازه‌ی پولش بخره......

اون خونه هیچوقت به درد تو نمیخوره چون داداشت میره داخلش چهار روز دیگه نیاز به پول داشتی به داداشت میگی پاشو من میخوام دو دنگ خونه را بفروشم ؟ قطعا نه پس بدردت نمیخوره. 

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 1404/4/4 شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

بیشتر ببینید
حالا فکر نکن طلا با همین سرعت میره بالا .به نظر من طلا رشدش رو کرده الان نوبت ملک هست .ولی اینکه پول ...

من فقط و فقط ترسم از بالا رفتن طلاست 

آخه یه طلا فروشه که رئیس اتحادیه طلا فروشا بود گفت طلا تا گرمی ۱۵ میلیون میره به زودی 

بخاطر همین غصه م شده 

ولی خونه و ملک واقعا راکده

هر مقصدی یه راهی داره نمیشه از یه جاده به همه مقصدها رسید اول ببین مقصدت کجاست تا توی جاده ها گم نشی 

اینکارو نکن. مطمن باش فردا پشیمون میشی. خونه شراکتی هیچ ارزش نداره.بعد ساکن شدن تو میتونی از برادر ...

نه عزیزم 

نه اجاره 

نه میتونم بگم چند سال گذشت بلند شین

ببین از من گفتن چون خودم دیدم بهت میگم طلاهاتو دادی دیگه برای همیشه قیدشون بزن وچون مطمعن باش بعدش برادرت سر ی دعوا وبحث الکی سر همین طلاها باهات قطع رابطه می‌کنه و تومیمونی و ی عمر پشیمونی

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره ولی الان چون اونا به حساب اینکه من پول میدم زار و زندگی شونو فروختن برای مخالفت خیلی دیر شده فکر ...

به امید تو نفروخته به امید خونه خریدن فروختن 

تو به فکر‌خودت باش با همین پول یه خونه سی متری پیش خرید کن  اومدیم هیچ وقت ازدواج نکردی نمیتونی بری با داداش زندگی کنی که سر یه هفته میندازن تو کوچه پدر مادرتم که همیشه نیستن و دور از جونشون نباشن اولین‌نفر همین داداش میندازه ات تو کوچه و سهمش میخواد 

به فکر آینده خودت باش

اینکارو نکن. مطمن باش فردا پشیمون میشی. خونه شراکتی هیچ ارزشی نداره.بعد ساکن شدن تو میتونی از براد ...

من فهمیدم که نباید اینکارو کنم 

ولی مشکل اینجاست 

منی که وعده کمک دادم 

منی که وقتی گفتن همه چیمونو میفروشیم که تو پول بزاری روی پولمون تا خونه بخریم سکوت کردم 

اونا رو توی عمل انجام شده قرار دادم 

رک نگفتم نه 

حالا که کار به اینجا رسید چطور بگم نه