2777
2789
عنوان

دوستم سه رقمی شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 65 پست

اره پسره پسر عموی بابام هم سه سال پیش 40 میلیون داد سوالارو خرید الان پزشکی گیلانه قشنگ خودشم گفت اینکارو کرده تازه اونا که میخونن ۷۰ تومن خرج کلاس و کتاب و مشاور و آزمون میکنن هم مسخره میکرد

من وقتی اینو دیدم دیگه به هیچکس اعتماد ندارم دلم فقط برا امثال خودم میسوزه که نه سهمیه داریم نه بابای پولدار 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی ظرفیت پزشکی دانشگاه تهران ۳۰۰ نفره ولی رتبه دو رقمی نمیتونه قبول بشه دیگه خودت اوضاع رو ببین 

خیلیا با تراز سیوی برد کردن 

این خانومو نمیدونم ولی اگه صندلی و سوال نخریده باشه با تراز سیوی و مسخره و ناعادلانه پارسال برد کرده مثل خیلیا دیگه 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
اره پسره پسر عموی بابام هم سه سال پیش 40 میلیون داد سوالارو خرید الان پزشکی گیلانه قشنگ خودشم گفت ای ...

منم به خاطر این شرایط مسخره سالهاست دارم یه گوشه مظلوم مظلوم گذران عمر میکنم 

لعنت به مافیای گشنه و دزد جوونی که با تسلط رو کتاب مدرسه نمیشه از سد کنکور گذشت با اون سوالای غیر استاندارد شخمیشون

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

بیشتر ببینید
منم به خاطر این شرایط مسخره سالهاست دارم یه گوشه مظلوم مظلوم گذران عمر میکنم لعنت به مافیای گشنه و د ...

تنها نیستی‌ خواهری💔💔💔💔

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕

من شرکت مدارک دادم اونایی ک پشتشون مدیر عامل و پیمانکاره رفتن سرکار من هنوز نرفتم 

اونایی ک حتی بلد نبودن کامپیوتر رو ری استارت کنن رفتن چند ماهه نزدیک یکساله کار میکنن و حقوق میگیرن من اینجا نشستم انواع ختم میگیرم😭😭😭

دعام کنید لطفا اسمم زینب 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

نمیشه مطمئن باش

منم در تعجبم.. شایدم موقع دانشگاه سال قبل یکم میخونده .. ولی به من گفت نمیخونم..

عوضش رفیق ابجیم رشتش مهندسی بود بعد که فارغ التحصیل شد سه سال خوند رتبه ۴۰۰ شد رفت دندون سمنان.. واقعا ادم تعجب میکنه

بله خیلیا الان دکترن خبر ندارین والا😂

دکتر میشن بعد میرن بلاگری لوازم آرایشی 

دکتر میشن بعد میرن تو کارخونه باباشون 

دکتر میشن بعد میرن تو لاین تزریق ژل 

دکتر میشن بعد میرن سراغ کاسبی 

وقتی هدفتون از پزشکی فقط پول و پزه بیخود میکنین ظرفیت ها رو الکی پر میکنین تا اونایی که هدف مقدسش رو دوست دارن به خاطر شرایط سخت محروم میشن و جامعه از وجودشون بی بهره 

پزشکی باید مصاحبه شخصیتی داشته باشه و دولت هزینه تحصیل رایگان پزشکی رو فقط با مصاحبه های حرفه ای و بورسیه تعهد خدمت به داوطلبان خاصی هدیه بده

ریدن تو این شغل مقدس 

با احترام به فرشتگان سفید پوش و زحمت کش عزیز 

بیشتر ببینید