2777
2789

یکی از خواهرشوهرام به معنای وااااقعی کلمه بدذاته.

انقدری که به مامان و خانواده‌ام و خودم بی‌ محلی و بی احترامی کرده که حتی اشک مامانمو در آورده.

خب منم خیلی مامانم برام مهمه.

نمیدونم ایشون چرا لجه با ما...

واقعا نمیدونم چیکار کنم.

همسرمم خداروشکر چون رفتاراشو دیده میگه حق با شماست و یکی دوبار بهش تذکر داده ولی نرود میخ آهنین در سنگ...

واقعا نمیدونم چطور باهاش رفتار کنم...

میدونم خیلی به زندگی‌مون حسادت میکنه ولی آخه زندگی و زن داداشته دیگه. اینکارا برای چیه...

خدایا شکرت واقعا دوستت دارم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با شماست ولی خواهر شوهرت اگه میبینی اینجوری کم رفت وامد کنید بی محلی کنید بفهمه ناراحتید از رفتاراش

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ول کن بابا.منم ده ساله ازدواج کردم یکی از خواهرشوهرا خیلی بدذاته و اذیت میکنهبعد از ده سال بالاخره ص ...

دقیقا...

بهترین کار متاسفانه همینه...

حق با شماست ولی خواهر شوهرت اگه میبینی اینجوری کم رفت وامد کنید بی محلی کنید بفهمه ناراحتید از رفتار ...

دیشب برای اولین بار همینکارو کردم.

نمیدونم چقدر تاثیر بذاره.

اخه مشکل اینه من باهاش مشکلی ندارم نمیدونم چرا اون انقدر با من و خانواده‌ام لجه.

کسی که روح روان آدمو آشفته کنه باید حذفش کنی از زندگی تمام

همسرمم با این قضیه موافقه. 

ولی من چیکار کنم که دلم راضی نیست میگم خب اخه چرا این حرکات رو انجام میده واقعا موندم

همسرمم با این قضیه موافقه. ولی من چیکار کنم که دلم راضی نیست میگم خب اخه چرا این حرکات رو انجام میده ...

ول کن بابا

چیکار داریم با کسی رفت و امد کنیم که باهامون مشکل داره؟

ما مسئول مشکلات روانی بقیه نیستیم که