2777
2789
عنوان

کیا کارت بانک ملي دارن

160 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ، 

مبلغی پول به حسابم کارت به کارت شده ، کارتم بانک ملي هست چطوری شماره کارت طرف رو پیدا کنم؟؟

توی اپلیکیشن بام رفتم،گردش حساب گرفتم،ولی شماره کارت نشون نداد،حضوری ام نمیتونم بانک برم

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باید به بانک مراجعه کنید البته اگه توی بام شماره کارت مقصد نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
بیشتر ببینید
توی گردش حساب بخشی از کد رهگیری شماره حساب واریز کننده ست.

خب اره هست ،چکارش کنم اونو؟

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بیشتر ببینید
هرکی باشه خودش میاد سراغت

والا که خبری نیست ،از کنجکاوی دارم میترکم

بیشتر ببینید
نشون میده نوشته اطلاعات تکمیلی اول یا کارت مبدا

اطلاعات تکمیلی اول چیه ؟؟این ک نمیتونه شماره کارت باشه چون کوتاهه ،شماره حسابه یعنی ؟

بیشتر ببینید
الان که نگاه کردم اصلا شماره کارت طرف مقابل رو هم نوشته.تو همراه بانکتون کارت به کارت رو بزنید و شما ...

عه کجاش نوشته عزیزم؟؟؟

بخدا برای من نمیاره

شما بام رو باز میکنی وارد خدمات حساب بعدش صورتحساب میشید درسته ؟؟؟

بیشتر ببینید
اگه به حساب واریز شده بله اگه کارت به کارت شده شماره کارته

الان امتحان کردم نه شماره کارته نه شماره حساب 

یه رهگیری بی معنی گذاشته فقط

بیشتر ببینید