2777
2789
عنوان

چقدر بعضی پسرا رو مخن

140 بازدید | 12 پست

آدمی که با ۳۵ سال سن هنوز آدم شفاف و واضحی نباشه چیکار میشه کرد 

پاشده اومده دیدنم

باهام چت کرده

صدای خودشو فرستاده که مداحی می‌کرده

بعد حرف بیرون رفتن شده 

گفتم من اهل ارتباطات این مدلی با آقایون نیستم اگه باهات حرف زدم تعریفتو شنیده بودم کنجکاو بودم وگرنه نمی‌خوام این ارتباط سمتی بره که درست نیست

بعد زنگ زده میگه من هروقت بخوام یه دخترو دک کنم ناراحتش میکنم و تو اینستا حرف میزنم با دخترا، یکیشون میگه بیا منو ببر بیرون بهش میگم بیا دنبالم تا ببرمت که ناراحت بشه نیاد

منم گفتم من با این شخصیت و سنم مگه آویزون تو شدم که بخوای دک کنی گفت شاید تورو نمی‌خواستم دک کنم و حرف زشتی زدم و بیا یه بستنی بدم بهت آشتی کنیم گفتم برو بستنیو بده به همون دختر که میاد دنبالت برید بیرون و خدافظی کردم

اصلا معلوم نیست چند چنده

اگه تو میخواستی منو دک کنی پس اینهمه چت و اومدن و اشتیاق واسه چی بود 

تازه بجایی هم قبل این اتفاقا گفته بود خیلی دوستم داره بعد همین واسم کلاس گذاشت

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

صحبت های یک انسان از درونشه از شخصیتشه

وقتی صحبت های طرف مقابل یه تناسبی نداره 

یا یه ثباتی نداره 

یعنی این آدم کلا ثبات شخصیتی و الگوی رفتاری و درست و مثبتی نداره که این مدلی صحبت میکنه! 

وقتی یک پسر در مورد یه رابطه دیگه ای یا دختر دیگه ای این مدلی حرف میزنه همون لحظه باید به شعور خودت احترام بزاری و تمومش کنی ! 

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 

بیشتر ببینید

عزیزم من تاپیک های شما رو دنبال میکنم و میخوام بهت بگم یکی از مهمترین مسائلی که باید حل کشی اینه که متاسفانه خیلی نیازمند به بودن در رابطه ای. این نیازمند بودن روی رفتار و گفتار سما تاثیرشو میذاره. طرف مقابل متوجه میشه که که اعتماد به نفس نداری و حتی اگه سعی کنی نشون ندی نیازمند بودن تو رو متوجه میشه. بهترین کاری که میتونی در راستای هدفت برای ازدواج برداری اینه روی خودت کار کنی. روی عزت نفست. از یوتیوب کمک بگیر. کتاب های خوب بخون در این مورد. فراموش نکن رابطه ها کات میشن تا به ما درس مهمی بدن. تا زمانی که دریمونو یاد نگیریم این چرخه آشنایی و کات همینجوری ادامه پیدا میکنه. واسه همینه همش این دغدغه رو داری چرا ازدواج من جور نمیشه چرا همش اینجوری میشه 

عزیزم من تاپیک های شما رو دنبال میکنم و میخوام بهت بگم یکی از مهمترین مسائلی که باید حل کشی اینه که ...

خب گلم واقعا احتیاج دارم کسی باشه توی زندگیم

ولی آدم مناسبی نمیاد که حس امنیت بهم بده و بمونه