2777
2789
عنوان

امسال حس و حال عید نیس😶

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 46 پست
غریبه؟😑

بله متاسفانه عروس و داماد برا اینا غریبه ان

جالبه ولی نه عروسا زیاد خونشون میرن نه دامادها

خونشون باما یه کوچه فاصله اس ولی ما عید به عید همو میبینیم 

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الاننن چرااا😂😶

چون تجملات زیاد شده چشم هم چشمیه همه میخان از اون یکی بهتر باشن یا حداقل با بقیه دریک سطح باشن بخاطر همین دنبال پول بیشتر هستن درامدام ک کمه نمیشه همه دریک سطح باشن بخاطر همین یجا میری تحویلت نمیگرین کلا رفت امد کم شده قبلا دلا شاد بود چون همه تو یه سطح بودیم کسی چیزی از اون کم نداشت ک ملت حرص بخورن بخاطر همین رفتارشون باهم خوب بود رفت امدم زیاد دلاشاد 

پس چرا حس و خال کریسمس هست هرسال ایرانیه که بدو بدو کریسمس اوووومددد خودشو جر میده

نه کلا حس و حال یه فرد به اطرافیان و اتفاقات ات و.. بستگی داره اصلا ربطی نداره که بگیم کریسمس رو جشن میگیریم و عید باستانی رو نه 

انشالا ۱۱..۱۲..۱۳ ام دیگه تمومه..مردم ی نفسی میکشن

بله تموم میشه و روزی که تموم میشه من به فکر رمضان بعدی هستم که اصلا زنده خواهم بود و یا توان روزه گرفتن خواهم داشت؟

کاربر آقا 
دقیقااگه اطرافیان ادم خوب باشه واقعا تو عید دل آدم شاده من واقعا ناراحتم از این حجم تنهایی

خب دیگه 

ما ماشینمون و فروختیم حتا بیرونم نمیتونیم بریم. رسما دق کردم ته خونه

خب دیگه ما ماشینمون و فروختیم حتا بیرونم نمیتونیم بریم. رسما دق کردم ته خونه

ما دوساله فروختیم

ان شالله امسال هم ما میخریم هم شما

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
اطرافیان خونه هرکی میری برا لقمه نونی فرار میکنه قبلا اینجوری نبود

اره قبلن تجملات کم بود و مردم دل بزرگ الان تجملات زیاد شده و مردم دل تنگ