2777
2789
عنوان

به خاطر قدم اعتماد به نفس ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 38 پست
باور کن دختر عموم الان 14 سالشه قدش 169🥲💔

من مادر بز گم قدش ۱۷۸بود با اینکه پیر بود هنوز با قدش و هیل رو فرمشو حفظ کرده بود کنار راه میرفتم احساس کوتوله بودن میکردم

بعد اصالتا اهل شیراز بود موقعه هایی که ما تابستونا میرفتیم شیراز 

برادراش ۱۹۰ ۱۹۵  و خواهرش هم دو سه سانت بنظر از خودش بلندتر بود

و تازه چشم رنگی و موطلاییم بودن

وقتاییی که میرفتم اونجا انقدرررر احساس بدی داشتم چون همه اکثرا بلند بودن خیلی بلند 😂😂 

و حالا من به کی رفتم ؟

یکی از خاله هام و دایم به مادربزرگم رفتن هم زیبایی و هم قد که دخترخاله و پسرخاله هام مثل خودشونن

ولی مادرم و خواهرش به پدرشون رفتن پدربزرگم قدش ۱۷۵ بوده🙂

و زیبایی چشمگیری نداشته

جای من بودی چی کار میکردی؟؟

یکی از دخترخاله هام انگار خود مادربزرگمه با همون قد با همونن جزئیات ظاهر مادربزرگم هر وقت میدیش مبگفت انکار خود جونمو میبیم بعد من🙂🙂🙂🙂🙂

اقایان تاپیکم نظر ندید جواب داده نمیشه❌️ درخواست هم پذیرفته نمیشه❌️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من مادر بز گم قدش ۱۷۸بود با اینکه پیر بود هنوز با قدش و هیل رو فرمشو حفظ کرده بود کنار راه میرفتم اح ...

وای🥲مادربزرگت با اون عظمت چطور زن پدربزرگت شده 😅

منم بابام 197 عموهام و خانواده پدریم همه قد بلند و وشم ابرو مشکی قد خانواده مامانم همه کوتاههههه من به اونا رفتم 😭تازه هنوز من از اونا باز یکم بلند ترمم

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم
من دختر خالم تقریبا همسن شما عزیزم ولی خب دکتر رفت بهش گفت باید قبل از زمان عادت ماهیانه اقدام میکرد ...

دروغ میگن عوضیا 

به منم همینو گفتن ولی بازم ۱۰سانت قد کشیدم

وای🥲مادربزرگت با اون عظمت چطور زن پدربزرگت شده 😅منم بابام 197 عموهام و خانواده پدریم همه قد بلند و ...

واییی😂😂😂

شاید باورت نشه این اولین سوالیه که من تا به ی سنی رسیدم که عقل سر جا اومد از مادربزرگم پرسیدم

گفت قیافه به چه درد میخوره ادم خانواده دوست و کاریه 

رسما میشه ی فیلم ازشون نوشت 

بعد میدونی چطوری بوده؟؟

اینا خودشون عاشق هم شدن خانواده مادربزرگم میگفت راضی نبودن میگفتن اگه با این ازدواج کنی دیگه مارو نمیبینی چون باباشم از تجار بزرگی بوده ولی پدربزگم انقدر پولدار نبوده اون موقع

واییی😂😂😂شاید باورت نشه این اولین سوالیه که من تا به ی سنی رسیدم که عقل سر جا اومد از مادربزرگم پر ...

پس عشق کورش کرده 😁چه مادربزرگ بامزه ای داشتی یه جوریم ازش تعریف کردی من. تو ذهنم ملکه ای چیزی تصور کردم

از عادت کردن فرار کردم ،به فرار کردن عادت کردم

حالا من تو رشد بودم میرفتم مهمونی میگفتن بالا هوا خوبه 

یا داری میرسی ب کجا 

ولی ۱۷۲ متوقف شد  مردا هم بلند نیستن دیگ ،قدت خوبه الانم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
پس عشق کورش کرده 😁چه مادربزرگ بامزه ای داشتی یه جوریم ازش تعریف کردی من. تو ذهنم ملکه ای چیزی تصور ...

اسی فکر نمیکنم برات قابل باور باشه هرچی که تعریف کنم اون ی ادم متفاوت بود واقعا متفاوت 

۸۸سالش بود که فوت کرد

برنامه غذایی داشت و رعایتش میکرد همیشهههههه

لباسای بازارو قبول نداشت😂😂 میرفت پارچه مورد علاقشو میخرید اونم رنگای شادد میداد خیاط براش بدوزه

هرکتابی دستش میومد میخوند تا کلاس شیشم سواد داشت فکنم اون موقع سواد زیادی بوده😂

خیلیم مایدنس اپن بود 

مادرم ی موقعی چادی بود بعد بهش میگفت خیلی زشت شدی چادر چیه همش سرتا پا سیاه مثل کفن نپوش  هیچ فرقی بین نوه چه پسر و دخترم نمیزاشت

حالا مادربزرگ پدریم همه ویژگی های وحشتناکو داره جوری که اصلا دوست ندارم برم خونشون