2777
2789
عنوان

سن ازدواجمو زدم بااین برنامه های تو گوگل خیلی بالا بود

| مشاهده متن کامل بحث + 3210 بازدید | 199 پست
واسه من زده ۲۸ ، ۲۹ خب خب سیر ترشی کسی نمیخواد ؟😂🤝

من بالای سی.ام

کسی میگە ترشی ناراحت میشم😅

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

عزیزم اگه سایتی که میگی اینهمن متاهلم ولی تو هیچکدوم از این سن هایی که این گفته ازدواج نکردم 😐😐

چ خوب

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه باحال ‌‌‌‌‌ولی جدی نگیر گلم این سایتا جنبه فان دارن

درستە عزیزم

اگه میخوای سن ازدواجتو بدونی فا ل سن ازدواج با حلقه بگیر اکثرا درست درمیادتو تایپیکای قدیمی نینی سای ...

حاشا😂😂یکی دیگە ذهنمو درگیر کنە

همونه که با نمودار و بزرگترین عدده تاریخ تولد بعد ضرب حساب میکنی؟؟

اگه همون باشه باید بکم کاملا دقیق در میاد 😐چند نفر که ازدواج کردن و حساب کردم خاهرم دوتا رفیقام مادرم و یه خانمی که مجرده اومد ۲۴ تا ۲۵ اسفند اوایلش تولد ۲۴ سالگیش بود بعد دو سه هفته ازدواج کرد😐کاملااااا درسته اگه همون باشه مال خودم اومد ۲۳ فعلا ۲۲ هستم😂

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

همونه که با نمودار و بزرگترین عدده تاریخ تولد بعد ضرب حساب میکنی؟؟اگه همون باشه باید بکم کاملا دقیق ...

ناامیدم نکن😂

آرع همون بود

ولی خب این از ۱۷سالگی شروع ازدواجو زدە اصن شاید یکی ۱۶سالگی ازدواج کرد خب

ناامیدم نکن😂آرع همون بودولی خب این از ۱۷سالگی شروع ازدواجو زدە اصن شاید یکی ۱۶سالگی ازدواج کرد خب

ن اونی که من حساب کردم از ۱۴ بود من خاهرم ۱۴ ازدواج کرده دقیق همون در اومد دوستم یکیش ۱۹ یکیش ۱۵ دقیق درست در اومد مادرم ۲۱ درست در اومد اون خانومه ۲۴ درست در اومد مادر رفیقم ۳۲ ازدواج کرده درست در اومد دختر خالم ۲۶ ازدواج کرده درست در اومد من واقعا اعتقادی نداشتم الکی حساب کردم اصلا واقعا خودم موندم😐😩ولی برای مردا که حساب کردم اشتباه بود اکثرا برای پدرم و دومادمون و بابای دوستم حساب کردم رو مردا جواب نمیده فک کنم😂تاریخ تولدتو بگو حساب کنم ببنیم همون در میاد؟

هرکس سنه اولدوز دئیـــه اؤزوم سنه آی دئــــــمیشم🫠♥️

ن اونی که من حساب کردم از ۱۴ بود من خاهرم ۱۴ ازدواج کرده دقیق همون در اومد دوستم یکیش ۱۹ یکیش ۱۵ دقی ...

اینجایی تاریخو بنویسم بعدا حذف کنم؟؟

آشنا اینجاس ببینە میشناسە